Voldsom ekspansion: Courtyard by Marriott får 28 nye hoteller i Europa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotelkæden Courtyard by Marriott har en ambitiøs plan om at øge antallet af hoteller i Europa med næsten 50% inden udgangen af 2020.

Courtyard by Marriott har i dag 63 hoteller i Europa målrettet til forretningsrejsende. Jeg har boet på en række af kædens hoteller, der enten ligger i gåafstand fra lufthavnen (Warszawa og Prag) eller centralt i byen (Sarajevo og Beograd). Vi har på InsideFlyer anmeldt 6 af kædens hoteller, bl.a. hoteller i Prag og Basel. Du kan også læse mere om kæden på dens hjemmeside

Planlagte nye hoteller

Courtyard by Marriott planlægger mange nye hoteller i Europa

Ud over at udvide porteføljen på de etablerede markeder som Tyskland, Frankrig og Storbritannien planlægger Courtyard at åbne hoteller i syv nye lande, herunder Armenien, Finland og Island.

I vækstplanerne indgår også to nye hoteller i storbyerne Paris og Hamburg. Courtyard by Marriott Paris Gare de Lyon åbnede dørene i oktober 2018, mens åbningen af Courtyard by Marriott Hamburg City er planlagt til foråret 2019.

  • Courtyard Paris Gare de Lyon – Dette hotel viser kædens nye designkoncept. Hotellet ligger perfekt, da det er placeret lige i byens centrum. Den 19-etagers høje hotelbygning er nyopført i moderne arkitektur. Hotellet har 249 værelser. Der er en fantastisk udsigt over Paris – og man kan også nyde synet af Eiffel Tårnet fra nogle af værelserne. Hotellet ligger tæt på togstationen Gare de Lyon, der er et knudepunkt for den lokale og internationale trafik.
  • Courtyard Hamburg City – Hotellet med 276 værelser ligger i hjertet af Hamborg, kun et stenkast fra hovedbanegården. Hotellet har de perfekte faciliteter til konferencer, møder og andre virksomhedsarrangementer. Værelserne bliver indrettet, så de lever op til forretningsrejsendes krav.

Ud over disse to nye åbninger forventer hotelkæden en stærk vækst i Europa over de næste to år:

  • Storbritannien – Landet har allerede syv Courtyard hoteller og kæden planlægger i de næste par år at bygge yderligere fem nye hoteller i større byer som London, Glasgow og Oxford
  • Frankrig – Efter åbningen af Courtyard Paris Gare de Lyon vil kæden have i alt ti hoteller i landet, hvoraf otte ligger i Paris
  • Tyskland – Den kommende åbning af Courtyard München Garching er starten på åbningen af tre nye hoteller i Hamburg, München og Darmstadt. Dermed vil kæden have 18 hoteller i Tyskland
  • Nye markeder – Couryard by Marriott forventer at få fodfæste i flere nye lande over de næste 2 år, herunder Rumænien (Cluj-Napoca og Bukarest), Armenien (hovedstaden Yerevan), Kroatien (turistbyen Split), Finland (Tammerfors), Island (Keflavik), Georgien (Batumi) og Makedonien (hovedstaden Skopje).

Personlige erfaringer og bemærkninger

Jeg har boet på flere af kædens hoteller over de seneste 10 år og optjent status og point i loyalitetsprogrammet Marriott Rewards. Det er min opfattelse, at Courtyard-kædens hoteller altid har hørt til den billigere del af Marriotts forskellige hotelkæder. Courtyard har afskaffet roomservice og minibaren – i stedet kan du købe snacks og drikkevarer i receptionen. Hvis du ønsker at nyde varme retter på værelset, må du selv hente maden i restauranten. Værelserne har altid meget gode arbejdsfaciliteter: Et stort skrivebord og en meget god kontorstol. Dertil kommer at beliggenheden er helt i top, som jeg nævnte i indledningen.

Jeg vil ikke tøve med at bestille værelse på et af de nye hoteller, hvis jeg skulle få brug for en overnatning i en af byerne, hvor Courtyard har hoteller.

 

Grafik: (c) Marriott International

Forsidefoto: Courtyard by Marriott München Garching (c) Marriott International

Oversat fra vores tyske søsterside – og lettere bearbejdet. Artiklen er oprindelig skrevet af SteffenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *