Vi har testet The Capital Mirage i Cape Town

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Martin fra Insideflyer.no har været i Cape Town og har besøgt hotellet The Capital Mirage. Her kan du læse hans anmeldelse af hotellet. Når man skal bo i det, som mange påstår at være verdens flotteste by, må man næsten også have et hotel som matcher dette. Valget faldt derfor på The Capital Mirage, fordi hotellet havde fået flere gode anmeldelser på både google og andre rejsesider.

The Capital Mirage er nok ikke det billigste hotel i Cape Town, men er heller ikke, på nogen måde det dyreste. Taget i betragtning af både beliggenheden, faciliteter og hotellets standard faldt valget derfor på The Capital Mirage.

Beliggenhed

Beliggenheden er altid en subjektiv vurdering, men efter min mening ligger hotellet meget praktisk i forhold til det meste. Hotellet ligger i det område der hedder De Waterkant med gåafstand til populære områder som f.eks. Green Point, Waterfront, Long Street og Bo-Kaap. Hvis man vil se solopgang eller solnedgang og ikke vil tage helt til Lions Head, så er Signal Hill en forholdsvis kort gåtur fra hotellet også.

Derudover er andre attraktioner og seværdigheder andre steder i det centrale Cape Town let tilgængeligt med f.eks. Uber eller taxa.

Værelse

Superior studio-værelserne er 50 kvm store værelser med en meget moderne indretning. Da hotellet er forholdsvis nyt er der ingen tegn på at hotellet er hverken gammelt eller slidt. Værelset er indrettet med en stor hjørnesofa samt et bord, derudover et skrivebord og en stor dobbeltseng. Der er også en åben garderobe til tøj samt skuffer og skab til opbevaring.

This slideshow requires JavaScript.

Værelserne har alt hvad man kan forvente af et hvilket som helst hotelværelse. Herunder pengeskab, kaffemaskine, strygejern samt strygebræt. Derudover har værelset et godt udstyret køkken med ovn, kogeplader, mikrobølgeovn, elkedel samt vaskemaskine og tørretumbler. Personligt sætter jeg stor pris på hoteller hvor man har mulighed for at vaske tøj selv, enten i form af et selvbetjent vaskeri eller et værelse med vaskemaskine og tørretumbler. På værelset findes der også en stor balkon med udsigt mod Green Point og Waterfront.

This slideshow requires JavaScript.

Badeværelset er fint, og har både et rummeligt brusebad med badekar og loftbruser. Dog var der ingen prop i badekaret. På badeværelset findes også et lille skilt hvor der står at de beder os om ikke at bruge badekaret på grund af den akutte vandmangel i området.

This slideshow requires JavaScript.

Med et hotelværelse som er udstyret totalt som en lejlighed, var vi forberedt på at vi sagtens kunne klare os selv mht. at vaske tøj og ligende. Det viste sig dog ikke at være nødvendigt. Da vi kom tilbage på hotellet den første dag under opholdet var vores tøj vasket, tørret og lagt pænt sammen. Glas og service var også vasket og værelset så ud som det gjorde, da vi checkede ind.

WiFi fungerede også udenmærket, både på værelset og på de øvrige områder på hotellet. Op til fem enheder kan tilkobles internettet med samme brugernavn og password.

Mad og drikke

 

Hotellet har tre restauranter. På første etage ved siden af receptionen, ligger Sushi restauranten Active Sushi og steak restauranten Cattle Baron. På taget finder man “the Vue Skybar” og loungen som også står for morgenmaden. The Vue var den eneste restaurant vi besøgte under vores ophold og vurderingen af mad og drikke er derfor kun lavet udfra denne restaurant alene.

 

This slideshow requires JavaScript.

For at starte med det positive, er udsigten fra “The Vue” et besøg værd i sig selv. Da Cape Town ikke har så mange høje bygninger, har man udsigt over hele byen fra Green Point og Waterfront i den ene retning og til Lions Head og Table Mountain i den anden.
Morgenmadsbuffeten er ikke særlig noget vildt, men absolut helt godkendt. Efter morgenmaden er færdig, har restauranten en menu bestående af mad, vin og cocktails. Prisniveauet er der heller ikke noget at sige til, taget i betragtning af det er en hotelrestaurant.

På The Vue svigter restauranten dog totalt på service som variere fra dårlig til middel på det højeste. Specielt under morgenmaden hvor vi nærmest måtte råbe og vifte med armene for at få tjenerens opmærksomhed. Dette på trods af, at der næsten ikke var nogen mennesker i restauranten, selvom der var mange medarbejdere.

Faciliteter

Når man ankommer til hotellet med bil tilbydes der gratis parkering i hotellets parkeringskælder. Der er også gratis Shuttlebusser to gange i timen til V&A Waterfront samt konferencecenteret CTICC.
Gangene på de forskellige etager er indrettet med siddegrupper og borde. I bygningen findes der også både spa, frisør samt en gin og snooker-lounge.

Billede: Martin Damm Laupstad

Rooftopbaren “The Vue” har også en lille pool, men dette var som de fleste andre pools i byen ikke i drift pga. vandkrisen i landet. Det er ikke noget man kan blaime hotellet for. Hotellet har også et fitnessrum som fungerer fint og er godt udstyret af et hotel at være.

This slideshow requires JavaScript.

Loyalitetsprogrammer

The Capital Hotel Group er en lille hotelkæde og har derfor ikke deres eget loyalitetsprogram. Dog kan man benytte sig af bonusprogrammer hos tredjepartsbookingbureauer. For vores vedkommende blev det en kombination af Expedia Rewards og ViaTrumf.

 

Priser og booking

For vores ophold betalte vi lige omkring 1500 kr pr. nat for et Superior Studio værelse inkl. morgenmad. Efter diverse rabatter endte vi på en pris på 1321 kr. pr. nat. Bookingen klarede vi gennem expedia.com og gav derudover 3923 Expedia Rewards point og 1172 Trumf point. Man kan også booke direkte på hotellets hjemmeside – noget som skulle give 12% rabat, uden vi dog tjekkede det nærmere.

 

Forsidebillede: The Capital Hotel Group

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Flot og moderne hotel
+ God service
+ Konkurrencedygtig pris
+ God beliggenhed

Cons

- Dårlig service i restauranten

Service

Beliggenhed

Værelse

Faciliteter

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Vi er meget tilfredse med vores ophold på The Capital Mirage. Værelserne er store og flot indrettet ligesom resten af hotellet er. Beliggenheden er virkelig god, i hvert fald hvis man er i Cape Town som turist. Det generelle serviceniveau er virkelig godt, bortset fra vores oplevelse af restauranten The Vue, som egentlig er det eneste negative jeg har. Værelserne er også meget konkurrencedygtige på priser sammenlignet med andre hoteller af samme klasse i området.

Jeg kan trygt anbefale The Capital Mirage og bor her meget gerne igen, hvis jeg kommer til Cape Town igen.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *