Park Hyatt Niseko åbner i morgen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Park Hyatt er stort set altid garanti for kvalitet og dette nye hotel i Niseko (i Hokkaido, Japan) er ikke nogen undtagelse. Det ligger tæt på bjerget Yotei som er et godt skiområde.

Park Hyatt Niseko åbner som sagt i morgen, mandag den 20. januar 2020. Så mangler du forsat et hotel til din japanske skitur i det område, så er det bestemt et besøg værd.

Hotellet har 100 værelser fordel på 8 etager. Dertil vil der være en række lejligheder også til de som har investeret i dette.

Park Hyatt Niseko er et kategori 7 i deres medlemsprogram

Det er dog ikke det billigste hotel og det er også blevet placeret i kategori 7 i deres World of Hyatt program.

Dermed koster en gratis bonusnat 30.000 point. Men er det muligt at finde plads i højsæsonen, så er det ganske godt givet ud, da de priser rammer 6-7.000,- kroner for en nat.

Prisen for en nat på det nye hotel ligger også i den høje ende – især i højsæsonen. Vi har set på en uge i slutningen af februar og der ligger et 65 kvm stort King Bed værelse til hele 6.756,- kroner for en nat.

Uden for skisæsonen fåes det samme værelserne til 1.742,- kroner for en nat.

Det er muligt i deres lavsæson (primært uden for skisæsonen) at finde priser på helt ned til 1.100,- kroner for en nat.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *