Patrick Menzies er ny salgschef i United Spirit Nordic

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

United Spirit Nordic, byder Patrick Menzies velkommen som deres nye salgschef. Han vil være den nye kontaktperson for rejsebranchen i Norden og Baltikum for selskabets kunder.

Patrick Menzies er velkendt og respekteret i den nordiske rejsebranche, efter at have opbygget brandet og netværket for South African Airways (SAA) i over 20 år. Dermed er endnu en profil i den danske rejsebranche tilbage i job.

Patrick slutter sig til teamet hos United Spirit Nordic fra 1. november som Salgschef, ansvarlig for udviklingen af Travel Trade, Corporate og MICE forretningen.

Vi er glade for, at Patrick har valgt at blive en del af United Spirit Nordic på dette spændende tidspunkt, hvor vi bygger op efter pandemien. Vi kender Patrick godt fra hans tid hos South African Airways, hvor vores samarbejde med forskellige projekter gennem årene har været uvurderligt. Hans omfattende salgs- og marketingerfaring og stærke forbindelser på de nordiske og baltiske markedet vil være med til at hjælpe med at booste vores vækst i de kommende år.

Christine Engen, ejer af United Spirit Nordic

Patrick kommenterer:

Jeg er glad for at blive en del af United Spirit Nordic Team i denne spændende tid og ser frem til at være en del af væksten i forretningen. Specielt med tanke på at rejselysten langsomt begynder at vende tilbage. Jeg ser frem til at møde vore samarbejdspartnere, skabe inspiration og være en aktiv partner til at få ferie- og forretningsrejserne i gang igen.

Patrick Menzies

Foto: United Spirit NordicHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *