Urban retreats på Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et Urban Retreat tilbyder en unik oplevelse i hjertet af København med velvære og livskraft. Yoga og meditation i hotellets nye magiske Shala (yogarum) som hovedingrediensen, men retreatet byder også på saunagus og massage. Deltagerne introduceres til mindful meditation, de 9 kvaliteter samt Mindful yoga (blidt hatha) med fokus på kroppen.

Hotel Kong Arthur ligger ved søerne midt i København. Retreatet strækker sig over to dage, og overnatning og måltider er en del af et Urban retreat.

Morgenmaden på Hotel Kong Arthur. Foto: Hotel Kong Arthur

Hotellets kendte Ny Nordiske morgenmad, hvor sanserne er en vigtig del af oplevelsen fra bestik, servering, dufte til musik, hører med til oplevelsen. Frokosten er en kulinarisk to-retters middag i hotellets italienske restaurant La Rocca. Deltagerne overnatter i superior dobbeltværelser og vil opleve 2 dage fyldt med yoga & meditation, massage og spa.

Foto: Hotel Kong Arthur

I retreatet vil forskellige yogaformer skabe ro i krop og sind, og give et større, dybere og mere bevidst nærvær i krop og sind. Deltagerne skal forvente at komme helt ned i gear og at komme hjem helt afslappede. I retreatet arbejdes der med at understøtte deltagerne i at skabe balance og klarhed i det, som de har behov for. I løbet af retreatet bliver der mediteret, lave visualisering og deltagene vil få en masse guldkorn med til, hvordan de kan leve mere mindful. Med plads og ro i sindet, mærker man sin indre styrke og livskraft.

Om Yin yoga og mindfulness

Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibiliteten. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret, energiblokeringer bliver løsnet op og der kommer et øget energi-flow i kroppen – alt sammen giver en healende effekt for kroppen og organerne. I Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Der er tid til at fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet og sanserne, mens du mediterer dig ind i strækkene.

Mindfulness er en måde at være i livet, der øger koncentrationsevnern, træner opmærksomheden og skaber større bevist nærvær.

Planlagte Urban retreats i 2022: 23. & 24. januar, nytårskur (få pladser) og 6. & 7. martsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *