Pilotstrejke: SAS blev alligevel nød til at aflyse alle flyvninger i morgen torsdag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har her sent onsdag aften valgt at aflyse alle flyvninger i morgen. Det er derfor ikke lykkes at komme tættere på en aftale i løbet af dagens forhandlinger i Norge.

I morgen torsdag havde SAS optimistisk valgt kun at aflyse egne produceret flyvninger frem til klokken 14:00 i håb om en hurtig aftale. Sådan gik det desværre ikke og her sent onsdag aften er resten af morgendagens flyvninger så også aflyst. Hermed ender det med at godt 55.000 kunder i morgen ender med at blive påvirket af den igangværende pilotstrejke. I alt bliver 709 flyafgange aflyst torsdag.

Den norske forligsmand udtaler til TV2 at

Forhandlinger går simpelthen for langsomt, men vi maser på forsat

Læs mere: SAS og piloterne mødes til forhandlinger for første gang i 6 dage

Sådan er oversigten over strejken indtil videre:

 

Dine rettigheder

Hvilke rettigheder har du, såfremt din rejse med Scandinavian Airlines bliver påvirket af pilotstrejken med start den 26. April?
Vi havde allerede i går været i samtale med vores samarbejdspartner, Airdelay, som uddyber dine passagerrettigheder. Airdelay er eksperter i kompensationsret, og deres advokater kan for et mindre salær hjælpe dig med at hente din kompensation hjem.
Airdelay informerer om følgende:
Dine rettigheder som rejsende kan være berettiget til kompensation i henhold til EU Forordning EC/261/2004 i forhold til denne strejke. Grundlaget for denne strejke er, at SAS har modtaget konfliktvarsel fra pilotforeningerne i Danmark, Norge og Sverige. Startdato for en mulig konflikt er den 26. april 2019. Ofte udløser en strejke ikke økonomisk kompensation, da det ifølge forordningen defineres som en ”ekstraordinær omstændighed”. I dette tilfælde er tale om en internstrejke, hvor flypersonalet strejker. Derfor vil der være grundlag for kompensation. Vi anbefaler derfor alle, som bliver berørt af denne strejke, at kræve finansiel kompensation.
(Hvis du bruger vores link, så får du Danmarks billigste pris for hjælp til erstatning. Dertil får InsideFlyer også en kompensation)

Gode råd fra InsideFlyer forummet

Hvis du har spørgsmål så skriv gerne dette under artiklen eller i denne forumtråd. På vores gratis forum har vi juridiske eksperter og erfarne rejsende, som kan hjælpe med gode råd.

Forsidebillede: SAS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *