Flying Blue Promo Awards maj 2019

Flying Blue Promo Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hver måned har Flying Blue, frequent flyer programmet hos KLM og Air France, deres Promo Awards kampagne. Disse awards kan udelukkende købes online hvor du kan spare op til 50% award miles. Den første dag af måneden bliver der udgivet en ny liste med destinationer hvor der kan opnås rabat.

Der er Flying Blue promo awards for economy, premium economy og business class, som skal bookes to måneder inden afrejse. Lige nu kan du bestille rejser mellem den 1. juli 2019 og 31. august 2019. For nogle destinationer er der en anden rejseperiode, så læg mærke til den præcise periode. Denne måneds promo awards kan bestilles frem til den 31. maj 2019. En forskel med almindelige award rejser er, at du kan rejse fra stort set alle steder i Europa. Det er dog ikke muligt at kombinere med en transfer på destinationen. Ændring og annullering er heller ikke tilladt.

Gode deals

Det et tydeligt, at rejseperioden for denne måneds promo awards er netop sommerferieperioden. Det betyder, at listen af tilbud er meget kort. Kun 15 promo awards må vi nøjes med, hvor af 7 er indenfor Europa, som kræver start og slut i Amsterdam og Paris, og derfor ikke er særlig interessante fra Danmark. Som du kan se nedestående liste, mangler der hele kontinenter som Afrika og det caribiske øhav i denne måned.

Hvad er der så af tilbud i de 8 tilbageværende promo awards? Selvfølgelig ikke de mest populære stranddestinationer, men hvis du altid har ønsket at opleve Kina i lidt luksus, er der mulighed for at komme til Xiamen eller Wuhan med 50% i business class. Det kan blive til 25% rabat i business class til Bogota, Cayenne, Dubai, Dallas, eller Toronto. Til sidste er der Santiago de Chile med 25% i premium economy class med Air France.

Asien

Flying Blue promo awards - maj 2019 - Asien

Mellem- og Sydamerika

Flying Blue promo awards - maj 2019 - Sydamerika

Mellemøsten

Flying Blue promo awards - maj 2019 - Mellemøsten

Nordamerika

Flying Blue promo awards - maj 2019 - Nordamerika

Vilkår

  • Available for one-way and roundtrip tickets
  • Valid for reservations made on airfrance.com and klm.com, not via call centres or ticket offices
  • For an international flight, you must book via customer service. Call +33 01 58 68 68 68 or click here (https://www.flyingblue.com/en/faq/categories) to get a local phone number
  • Travel dates may vary depending on the destination, and restrictions may apply
  • Tickets can’t be modified, cancelled or refunded
  • Stopovers are not allowed on Promo rewards
  • Subject to availability, applicable taxes, fees and carrier-imposed international surcharges
  • If you experience a technical problem while trying to reserve your flight, please log into Flying Blue and try again

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *