Priskrig oversøisk – slå til nu!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er det nu du skal slå til! Der er udbrudt priskrig på oversøiske ruter, F.eks. kan du komme til New York og hjem igen for sølle 2500, og ja – det er inklusiv bagage mad og siddeplads. Altså er norwegian ved at blive udkonkurreret af flere større selskaber som British Airways, KLM, Air France og andre relativt gode selskaber!

Grunden til denne priskrig findes i bund og grund i at Norwegian længe har truet med at overtage det oversøiske marked – et marked som i mange år har været hærget af høje priser, og et udbud der ikke kan efterkomme efterspørgslen. Nu hvor Norwegian er begyndt at udbyde priser ned til 2500 kr. (uden mad og bagage) er dette marked blevet truet, og selskaberne føler sig derfor nødsaget til at bekæmpe truslen.

Her ses et eksempel på en returrejse fra CPH og NY til under 3000,- Med British Airways helt nye flåde til at transportere dig!
Her ses et eksempel på en returrejse fra CPH og NY til under 3000,- Med British Airways helt nye flåde til at transportere dig!

Derfor har flere selskaber sænket prisen til at være meget konkurrencedygtig med Norwegian, ikke engang at de flyver med 787 er en undskyldning længere, da langt størsteddelen af British airways ruter også bliver opereret af disse maskiner.

Derfor er det irsk registrerede Norwegian Longhaul stærkt truet af antallet af passagerer, samtidig med at fagforeninger kæmper imod arbejdsvilkårene for kabine personale i Norwegian Longhaul.

Derfor er det nu du skal slå til, hvis du skal have en billet til Amerika til en rigtig fornuftig pris! Det bliver simpelthen ikke billigere, og hvis du har drømmen om at opleve kontinenterne er det en oplagt chance!

Her ses et eksempel fra KLM/Air France på en afgang til 2638 kr. fra CPH til NY og retur
Her ses et eksempel fra KLM/Air France på en afgang til 2638 kr. fra CPH til NY og retur

Her er en samling af artikler fra de sidste par dage, du bør læse, hvis du er interesseret i de billige billetter:

Airfrance/KLM tilbud

British Airways tilbud

Besøg også vores Rejsedeal tråd på forumet, som du finder ved at trykke HER

God Rejse!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *