Prøv et SkyDeck i 10 kilometers højde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Har du været på besøg i en storby, så har du har sikkert prøvet et SkyDeck i et af de store højhuse. For eksempel i Dubai kan du komme næsten 1 kilometer op i luften. Men nu har firmaet Windspeed Technologies LLC  lavet et vildt koncept med et ”rigtigt” SkyDeck i 10 kilometers højde.

Det koncept som Windspeed Technologies LLC har søgt patent på går ud på, at montere en glaskuppel på toppen af et langrute fly. Der vil i denne kuppel så være plads til to personer, som enten via en trappe eller i luksusudgaven via elevator så kan komme op i kuplen og så have en 360 graders udsigt.

InsideFlyer DK - SkyDeck - Trappe eller elevator

Dette er i øjeblikket kun et koncept og der går nok en del år før vi ser det på det første fly. En fremtidig adgang vil nok kræve en stor tegnebog, da det næppe er noget vi ser på de kommercielle rutefly.

Se konceptet i denne video:

Denne artikel er også skrevet i 10 kilometers højde ombord på en Airbus A330 Enhanced fra SAS på en tur hjem fra Hong Kong. Deres Wifi fungerede på denne tur ret godt, og tillod at lave denne artikel. Et godt bevis på at der hele tiden sker tekniske fremskridt. Så vi kommer til at se ting som dette – hvis der er nogle der er villige til at betale for det.

Læs mere om det på firmaet hjemmeside her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *