Qatar Airways fejrer deres Skytrax kåringer med ekstra gode “Easy Deals”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For at fejre at de har vundet hele fire titler ved årets Skytrax kåringer, så har Qatar Airways valgt at belønne sine Privilege Club medlemmer med ekstra gode bonustilbud.

Qatar Airways kører lige nu en specialudgave af deres normale “Easy Deals”. Det sker i anledningen af at de har vundet hele 4 titler ved årets Skytrax World Airlines Awwards kåringen. Blandt andet blev de kåret som verdens bedste flyselskab.

Læs mere: Qatar Airways er igen verdens bedste flyselskab

Rejserperioden gælder normalt 2 måneder og “Easy Deals” kampagnerne gælder normalt 15 dage. Men denne gang gælder det helt frem til den 31. juli 2019 med en rejseperiode frem til den 30. november 2019. Så der er rig mulighed for at benytte sig af tilbuddet.

Hva er Easy Deals?

Hver anden uge kommer Qatar Airways med en ny omgang “Easy Deals”. I denne kampagne har du mulighed for at bestille bonusrejser for dine Qmiles på udvalgte destinationer med en rabat på op til 50%.

Rejsemålene skifter fra gang til gang og du har 15 dage til at bestille dine bonusrejser i. Rejseperioden er normalt 2 måneder frem, men kan også være længere i enkelte kampagner eller bestemte destinationer.

Disse tilbud er kun tilgængelig for Qatar Airways egne flyvninger og kun for medlemmerne af Qatar Airways eget medlemsprogram Privilege Club. Rabatten gælder også kun på rejse til/fra Doha og derfor skal du kombinere to bonusbilletter for at kunne udnytte det på en rejse fra København. Der er også nogle gange, hvor København er blandt destinationerne og disse gange kan du opnå maksimal rabat på de to bonusrejser.

Som et eksempel (ikke fra denne kampagne), så vil du kunne for eksempel få 50% rabat på en bonusrejse til Bangkok fra Doha i Business Class. Men turen fra København og til Doha er på en normal bonusbillet.

Derfor vil du få en ganske stor besparelse i forhold til normalprisen i Qmiles. Prisen vil ende med at koste 164.100 Qmiles i forhold til normalt 251.100 Qmiles.

Få op til 50% rabat

I denne omgang har alle de destinationer som er med i “Easy Deals” en rabat på mellem 30-50%.

Rejser du samme med nogen, så kan du derfor finde destinationer, hvor du rejser 2 for 1 i forhold til normalprisen. Dette er en god udnyttelse af dine Qmiles. Der er flere muligheder til for eksempel Krabi eller Hanoi i Business Class.

Se hele listen her.

Se hvor godt Qsuite er ombord på Qatar Airways

Vælger du de rigtige afgange, så kan du være sikker på at prøve verdens bedste Business Class – nemlig Qatar Airways Qsuite.

Læs mere: Vi har en oversigt over de afgange som aktuelt har Qsuite

For at kunne benytte dig af tilbuddene, så skal du bruge rabatkoden SKYTRAX19 når du bestiller dine bonusbilletter. Har du for lidt Qmiles, så kan du tilkøbe ekstra her.

Det er også muligt at bruge muligheden Qmiles + Cash hvis du har mindst halvdelen af de nødvendige Qmiles.

Betingelser

Du finder en komplet liste over alle destinationer og deres rabat på Qatar Airways’ kampagneside. Er du ikke medlem af Privilege Club, så vil vi anbefale at du melder dig ind her, så du kan begynde at samle Qmiles og flyve med Qatar Airways.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *