Hold ferie hos de bedste værter: Booking.com afslører verdens mest gæstfrie lande

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Booking.com har lavet en undersøgelse som afslører hvilke af de 29 lande, der var med, som er de mest gæstfrie. Thailand ligger ikke overraskende i toppen, men hvilke andre lande topper i undersøgelsen?

Det er i hvert fald resultatet af en undersøgelse udført af Booking.com blandt 21.500 rejsende fra 29 lande. I undersøgelsen blev deltagerne bedt om at sammenligne gæstfriheden i deres eget hjemland med gæstfriheden i lande, de havde besøgt som turister. Baseret på de mange svar har Booking.com kigget på, hvad det er ved top-5 landene, der gør dem så imødekommende.

Thailand

Blandt de 29 lande i undersøgelsen er der flest deltagere fra Thailand, der har svaret at de bor i det land, hvor gæstfriheden er allerstørst, sammenlignet med andre lande. Thailand er især kendt for sine smukke strande og templer og er det perfekte rejsemål for rejsende der gerne vil have en varm velkomst og opleve den lokale kultur. Thailand byder også på et rigt kulturliv, for eksempel kan man opleve kulturen blandt bjergstammerne.

Bo her: Hvis du gerne vil fordybe dig i lokal kultur, er Hongkhao Village, lige udenfor Chiang Mais bymidte, det perfekte overnatningssted med en god beliggenhed. I dette jungleparadis kan du nyde et ophold i autentisk Lanna-stil tæt på floden Ping. Gæster på Hongkhao Village nyder godt af et meget venligt personale, der er kendt for at hjælpe gæster med at booke bord på enhver restaurant og give tips og anbefalinger under opholdet.

Indonesien

Indonesien, der er hjemsted for smukke vulkanøer og komodovaranen, kan få eventyreren frem i enhver rejsende der besøger de smukke og eksotiske øer. 83 % af indoneserne i undersøgelsen mener, at deres land er mere gæstfrit end andre lande. Besøg det tropiske ø-paradis Nusa Penida, og lad dig fortrylle af det krystalklare vand og rige havliv. Tag med ud på en traditionel Jukung-båd til byen Medan, midtpunktet for kulturel diversitet, og brug en dag på at udforske Bukit Lawangs jungle, hvor du kan lære om dyr og planter og nyde en frokost med guiden.

Bo her: På den smukke ø Nusa Penida ligger Kabeh Jati Garden Villa & Restaurant, som du kan kalde hjem for en stund. Efter et afslappende ophold i en træ-bungalow kan du nyde den imponerende udsigt over det smaragdgrønne vand fra din egen terrasse eller balkon. En venlig vært på stedet kan hjælpe med at arrangere billeje så du kan udforske områder i nærheden, for eksempel havnen eller det hvide sand på Atuh Beach.

Mexico

Mexico ryger ind på en tredjeplads på listen over lande hvor befolkningen mener, at de er mere gæstfrie end i andre lande. Hovedstaden Mexico City har alt til den moderne rejsende med luksusbutikker, lækre restauranter og spændende museer. Mexico byder også på adskillige smukke strande, imponerende bjergkæder, jungler og ørkener til de mere eventyrlystne. Mexico har noget for enhver rejsende, og mexicanske værter er kendt for at yde ekstra for at give deres gæster en varm modtagelse.

Bo her:Er du på udkig efter en vært udover det sædvanlige, finder du det i HomFor Napoles’ lejligheder med egen forplejning. Her får gæsterne et fuldt udstyret køkken og en fantastisk terrasse hvor du kan nyde morgenmaden badet i solens stråler, men værten er også kendt for at være venlig og gøre noget ekstra for gæsterne.

Taiwan

Rejs til Taiwan, og oplev selv hvorfor 77% af befolkningens rejsende mener at deres land er det mest gæstfri. Mange rejsende tager til Taiwan på grund af det travle natteliv og berømte vartegn såsom Taipei 101, National Palace Museum og Shilin Night Market. Men hvorfor ikke bytte det travle liv ud med noget frisk luft? Tag en tur til den idylliske halvmåneformede Qixingtan Beach, gå en tur langs den smukke sø Liyu Lake, eller deltag i en vandretur gennem Taroko Nationalpark.

Bo her: Midt i byenHualien ligger Hualien Wow Hostel hvor du kan overnatte uden at sprænge budgettet. De har både private værelser og sovesale, og deres venlige personale deler gerne ud af lokale tips. Faktisk har rejsende på Booking.com angivet at det venlige personale var noget af det bedste under deres ophold på dette sted. I den døgnåbne reception kan de også hjælpe med at arrangere forskellige aktiviteter såsom snorkelture, rafting, dykning og cykelture.

Indien

Indien er hjemsted for kulturelle og historiske steder som Taj Mahal, det ikoniske, elfenbensfarvede mausoleum af marmor som Shah Jahan opførte til sin kone, Mumtaz Mahal, i 1632, Amber Palace, et palads der er bygget af røde sandsten og marmor, og Hawa Mahal, endnu et palads af røde og lyserøde sandsten. Blandt disse smukke seværdigheder er der noget for enhver rejsende fra hele verden. 75% af Indiens rejsende mener at deres land er mere gæstfrit end andre.

Bo her: Hvis bekvemmelighed er i højsædet for dig, bør du overveje et ophold på The Oberoi Grand Kolkatamidt i Kolkatas shopping- og erhvervsdistrikt. Du kan slappe af i hotellets udendørs pool, træningscentret eller spa- og wellnessområdet. Når du har fået nok af at shoppe eller dase ved poolen, kan du slå dig løs på dit værelse med roomservice døgnet rundt eller nyde et af hotellets fire fantastiske spisemuligheder.

Vil du også dele din gæstfrihed med verden, så besøg Join.Booking.com/Homeownersfor at registrere dit overnatningssted sammen med de 5,7 millioner andre overnatningssteder på Booking.com, heriblandt huse, lejligheder, igloer og træhytter.

Hvor har du de bedste og mest gæstfrie oplevelser henne?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *