Qatar Airways kommer til København med deres Airbus 350

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways forkæler de rejsende mellem København og Doha og indsætter midlertidigt deres Airbus 350 på ruten.

For nylig annoncerede Qatar Airways, at de ville udskifte de Boeing 787 Dreamliner fly der for øjeblikket benyttes mellem København og Doha med Boeing 777 maskiner. Rent faktisk kommer selskabets Boeing 777 maskiner først til København fra 28. oktober.

Rejsende mellem København og Doha vil opleve, at Qatars sene afgang fra København fra 1. august flyves af en Airbus 350. Og fra 1. september flyves begge daglige afgange med den nyeste langdistance flytype fra Airbus.

This slideshow requires JavaScript.

Opgradering

Ovenstående er godt nyt for alle rejsende idet blandt andet komfort og indeklima er bedre på en Airbus 350 sammenlignet med en Boeing 777.

For rejsende på Business Class er det endnu bedre nyt, da du på Qatars Airbus 350 sidder 1-2-1 på tværs af kabinen (ligesom på selskabets Boeing 787). På deres Boeing 777 sidder du 2-2-2 på tværs.

Business Class produktet på Qatars Boeing 777 fly er absolut godkendt, men sæderne er nyere på deres Boeing 787 og Airbus 350 fly og på begge disse flytyper har alle Business rejsende direkte adgang til gangen.

Fotokredit: airlinereporter.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *