Le Club Accor Hotels Private Sale

Le Club Accor Private Sale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et par gange om året har den franske hotelkæde Accor Hotels den såkaldte Private Sale. I to uger får du rabat på op til 40% på overnatninger i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika, Mellemøsten, Afrika og Oceanien.

Hvordan virker tilbudet?

Det er faktisk meget simpelt. Først og fremmest skal du være medlem af Le Club Accor. Hvis du endnu ikke er medlem, kan du gratis tilmelde dig her.

Derefter skal du bestille dit ophold på et eller flere af de deltagende hoteller mellem den 24. april og 3. maj 2018. Opholdet skal være mellem den 1. maj og 19. december 2018 afhængigt af destinationen. For den nedsatte sats skal du betale direkte med kreditkort ved bestillingen. Reservationen kan ikke ændres eller afbestilles. Så book ikke, hvis du ikke er sikker på de præcise datoer af din rejse. I så fald er du bedre stillet med en fleksibel pris. Hvis du alligevel vil ændre din reservation, kan du kontakte Accor Hotels kundeservice for at prøve at finde en løsning. Du kan bestille gennem den særlige Private Sale kampagneside.

Le Club Accor Private Sale

Du tjener selvfølgelig også Rewards point for disse ophold. Med disse point sparer du for gratis overnatninger eller rabat på dit næste ophold. Det gode ved Le Club Accor Hotels er, at du får rabat hos alle mærker, der er med i kæden. Og der er mange af dem nu om dagen!

Hvilke hoteller deltager i Private Sale?

Du finder Accor hoteller over hele verden. Som nævnt drager du fordel af rabatten på op til 40% på overnatninger i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika, Mellemøsten, Afrika og Oceanien. Ikke alle mærker fra den franske hotelgruppe deltager. Mærker, der deltager, omfatter ibis Budget, ibis, ibis Styles, Novotel, MGallery, Sofitel og Fairmont.

Det nemmeste er, at finde din ønskede destinationen på kampagnesiden for at se, hvilke hoteller der deltager. Der finder du altid har den mest opdaterede oversigt. Nederst på siden kan du læse de betingelser, der følger med denne kampagne. Der er også en meget lang liste med alle deltagende hoteller.

Le Club Accor Private Sale

Le Club Accor Private Sale

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *