Freddie Awards: Norwegian Reward vinder igen prisen for årets bedste bonusprogram

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For andet år i træk vinder Norwegian Reward prisen for årets bedste for årets bedste bonusprogram i Europa og Afrika. Det skete ved årets Freddie Awards, som torsdag aften blev afholdt i Seattle.

Freddie Awards eller “The Freddies”, som det ofte kaldes er nok en af årets mest vigtige priser at vinde. Grunden er at det er de rejsende, som helt alene bestemmer hvem som vinder de enkelte kategorier.

Freddie Awards 2018

I år var der hele 223 med i afstemningen og der blev afgivet 4,2 millioner stemmer. Stemmerne kommer fra 237 lande rundt om i verden.

Norwegian Reward vinder for anden gang i træk

Torsdag aften i Museum of Flights i Seattle blev priserne ved årets Freddie Awards delt ud. Der kunne Norwegian Rewards for andet år i træk tage prisen for “Best Program of the Year” for flyselskaber i Europa og Afrika.

Faktisk fik Norwegian Reward også en pris i for 3 år siden i 2016, da de der vandt prisen som “Best Newcomer

Historien om Freddie Awards

Det var Randy Petersen, som i 1988 stiftede Freddie Awards. Det skulle være en pris, som de “frequent travellers” gav til blandt andet flyselskaberne ud fra hvem der var bedst til at servicere de rejsende og give dem mest værdi for deres penge.

Freddie Awards navnet kommer fra Sir Freddie Laker, som var en britisk luftfartsentrepenør og stifter af Laker Aiways.

Randy Petersen stiftede også papirmagasinet InsideFlyer, og det er netop derfra det nuværende InsideFlyer har sine rødder og sin nuværende form med 7 forskellige online websites i verden (6 af dem i Europa).

Norwegian Reward

Norwegian Reward har over 7 millioner medlemmer. Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward partnere, optjener du CashPoints, som du bruges til at betale for flybilletter. Og en klar fordel – det er ALLE flybilletter som du kan vælge imellem. Dette er en forskel fra andre programmer, hvor flyselskabet stille et lille antal billetter til salg per afgang.

Hvis du derudover også bruger et kreditkort fra Bank Norwegian, kan du tjene CashPoints på alt, du handler (1 procent CashPoints på alle køb). Med Norwegian Reward får du også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når du bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. Loyalitetsprogrammet er gratis.

Læs mere om Norwegian Reward her.

Optjen CashPoints nemt med Bank Norwegian med et gratis VISA kort

Med Bank Norwegians kredit kort så optjener du CashPoints svarende til 1% af købesummen på de ting, som du køber med kortet. Derfor kan du ved at være bevist om at betale regningen til tiden, optjene ganske mange CashPoints ved at bruge kortet som dit primære betalingsmiddel.

Herudover får du flere CashPoints om du benytter kortet til at købe flybilletter ved Norwegian. Der optjener du ekstra 5% af nettoprisen for flybilletten når det er en LowFare eller LowFare+ billet. På alle Flex-billetterne optjener du hele 20% ekstra CashPoints.

I modsætning til andre kreditkort, så kommer der heller ikke noget gebyr på købet af flybilletter på Norwegians hjemmeside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *