Qatar Airways lancerer otte nye ruter i 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways har offentliggjort otte nye destinationer, som selskabet begynder at flyve til i løbet af 2020. Det skete på Kuwait Aviation Show.

Qatar Airways fortsætter med at udvide sit internationale netværk. Selskabet brugte åbningsdagen for Kuwait Air Show til at annoncere otte nye destinationer, der starter i 2020.

Qatar Airways viser en af sine Airbus A350 frem på Kuwait Aviation Show.

Kuwait Air Show er den perfekte platform for os til at starte det nye år og dele nogle af vores spændende planer for 2020.

Akbar Al Baker, koncerndirektør, Qatar Airways

Du kan finde diskussioner om Qatar Airways i vores forum.

Udvider i Asien og Afrika

Qatar Airways er en af verdens hurtigst voksende flyselskaber og har vundet flere priser de seneste år, herunder titlen “Verdens bedste flyselskab” i World Airline Awards 2019. Virksomheden vandt også prisen for bedste businessklasse og bedste business class sæde.

Dette er de nye ruter:

  • Nur-Sultan, Kasakhstan (to ugentlige afgange fra 30. marts 2020)
  • Almaty, Kasakhstan (to ugentlige afgange fra 1. april 2020, fire ugentlige afgange fra 25. maj)
  • Cebú, Filippinene (tre ugentlige afgange fra 8. april 2020)
  • Accra, Ghana (daglig fra 15. april 2020)
  • Trabzon, Tyrkiet (tre ugentlige afgange fra 20. maj 2020)
  • Lyon, Frankrig (fem ugentlige afgange fra 23. juni 2020)
  • Luanda, Angola (fire ugentlige afgange fra 14. oktober 2020)
  • Siem Reap, Cambodia (fem ugentlige afgange fra 16. november 2020)

Disse ruter kommer ud over de allerede annoncerede nye ruter til Osaka i Japan og flere europæiske byer. Efter ruteudvidelsen vil Qatar Airways betjene i alt 177 destinationer over hele verden.

Qatar Airways har gode forbindelser mellem København og Doha med op til tre daglige afgange i vinterhalvåret.

Udvider samarbejdet med Malaysia Airlines

Ud over de nye destinationer, som Qatar Airways selv betjener, har selskabet også meddelt, at det vil udvide codeshare-samarbejdet med Malaysia Airlines. Dette har vi tidligere omtalt i denne artikel.

Malaysia Airlines Airbus A350

Det udvidede partnerskab vil gøre yderligere 20 destinationer i Qatars netværk i Europa, Amerika og Afrika tilgængelige for rejsende på en billet fra Malaysia Airlines. Samarbejdet giver også rejsende på en billet fra Qatar Airways mulighed for at flyve til nye destinationer i Sydøstasien, der betjenes af Malaysia Airlines.

Artiklen er oversat og bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside

Privilege Club

Når du flyver med Qatar Airways optjener du Qmiles og Qpoints i Privilege Club loyaltets programmet. Med Qpoints kan du opnå højere status i programmet. Qmiles kan du bruge på rejser med Qatar Airways og partnere. Hvor mange point du skal bruge til en rejse, afhænger af destination, dit medlemsniveau og din rejseklasse. Du kan bruge Privilege Club Qcalculator til at finde ud af hvor mange point du optjener på en rejse. Hvis du ikke er medlem af Privilege Club, kan du oprette dig her.

Forsidefoto: Sharon Ang / Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *