Qatar Airways miles udløber ikke længere (med aktivitet)

Qatar A380

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways Privilege Club har gennemført en ændring i denne uge med hensyn til udløb af miles. Miles udløber nu først efter 18 måneder uden aktivitet.

Frequent flyer programmer har alle forskellige regler for hvornår miles udløber. Der er programmer, hvor miles aldrig udløber, som Delta SkyMiles og United MileagePlus. Der er også programmer, hvor du skal have en form for aktivitet på kontoen for at forlænge dine miles. Det er f.eks. tilfældet ved Flying Blue, loyalitetsprogrammet for bl.a. KLM og Air France. Endelig er der programmer, hvor miles automatisk udløber efter en bestemt gyldighedsperiode, efter at de er krediteret din konto, som SAS Eurobonus. Dette var også tilfældet med Qatar Airways Priviledge Club.

Billede: Qatar Airways

Indtil nu var miles gyldige i 3 år, efter at de blev tilskrevet kontoen, og udløbsdatoen var altid i slutningen af ​​kvartalet. Så hvis du havde tjent miles den 19. april 2017, var de gyldige indtil den 30. juni 2020.

Qatar Airways Priviledge Club nye regler

Med de nye regler udløber miles kun, hvis du ikke har nogen aktivitet på din konto inden for en periode på 36 måneder. En aktivitet på din konto kan bestå af at optjene miles eller bruge miles. At købe miles eller overføre hotelpoint tæller også som en aktivitet for at forlænge gyldigheden af ​​dine miles. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle foretage en flyvning, som kan være vanskelig i disse tider.

Billede: Qatar Airways

Bonus til nye medlemmer

Indtil 30. september har Qatar Airways Privilege Club også en kampagne, hvor nye medlemmer modtager en velkomstbonus på 2.500 miles. Du modtager også 5.000 ekstra miles og 50 Qpoints, når du har foretaget din første flyvning med Qatar Airways. Med de nye regler er det godt at vide, at dine miles ikke har en begrænset gyldighedsperiode.

Konklusion

Dette er helt klart en god nyhed for de mest loyale medlemmer, som nu også belønnes. Personligt synes jeg det ikke er meget kundevenligt, at miles udløber efter et par år, selvom du bruger loyalitetsprogrammet meget. Det ser ud til, at mange frequent flyer programmer følger denne tendens. Cathay Pacific Asia miles implementerede disse regler sidste år, og Air Canada Aeroplan ændrede også politikken i sidste uge. Vi krydser fingerne for, at også SAS Eurobonus følger denne trend.

Billeder: Qatar Airways

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *