Gate Gourmet fyrer 400 i Københavns Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Cateringfirmaet Gate Gourmet i Københavns Lufthavn fyrede onsdag 400 medarbejdere

Omkring halvdelen af medarbejderne ved Gate Gourmet i Københavns Lufthavn, måtte se sig fyret onsdag. Det beretter Fagbladet 3F, som samtidig oplyser at det drejer sig om cirka halvdelen af den samlede arbejdsstyrke hos firmaets københavnske afdeling.

Fyringsrunden kommer i kølvandet på Corona, som i marts lagde det meste af den internationale flytrafik ned. En flytrafik der fortsat er meget amputeret. Derfor er der helt naturligt ikke den samme efterspørgsel på cateringen til flyene, hvilket også betyder et reduceret behov for medarbejdere ved cateringselskabet.

Ifølge Fagbladet 3F er massefyringen foregået på en ordentlig måde, som ikke har båret præg af faglige uenigheder, men blot et reduceret behov for arbejdskraft. Mange af de fyrede har ifølge 3F taget imod tilbud om efteruddannelse, for at øge deres fremtidige jobmuligheder.

Selvom flytrafikken er opadgående, fortæller fagbladet, at man ikke venter øget efterspørgsel på flymad, da mange selskaber slet ikke serverer mad ombord for øjeblikket, grunden corona-situationen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *