Radisson Rewards kan blive mere værdifuld i 2020

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I flere år har Radisson Rewards haft en begrænset værdi for mange. Ikke så meget på selve programmet og fordelene, men mere på grund af antallet af hotellet og mulige destinationer.

Blandt andet lukkede Radisson Blu Martinique hotellet i New York. Det var ikke fordi hotellet var nyt eller lækkert, men det lå meget tæt på Time Square og derfor var det attraktivt at bruge sin optjente point på.

På samme vis er der begrænsede antal hoteller at bruge sine optjente point på. I hvert fald når der sammenlignes med de konkurrerende kæder som for eksempel Hilton, Marriott og IHG.

Det ser dog ud til at ændre sig. Radisson har gang i en større udvidelse i øjeblikket og der er i år åbnede flere end 20 hoteller rundt i verden. Nogle af de nye hoteller er på ganske attraktive destinationer såsom Las Vegas (første hotel der) og New York er igen tilbage.

I Las Vegas har kæden overtaget det nuværende Treasure Island – TI Hotel & Casino. Dette er blevet til et Radisson hotel og dermed mulighed for både optjening af point, men også bonusophold.

Med priser ned til godt 62 US dollars, så er det et godt sted at optjene point eller nætter til sin status, hvis man er i byen på ferie eller konference.

I New York er det et nyt hotel som er blevet klart. Hotellet hedder Radisson Hotel New York Times Square og ligger centralt og i gåafstand fra Penn Station.

Priserne fås til under 100 US dollars per nat, så det er en god mulighed at bruge i New York.

Mange nye hoteller åbner i 2020

Radisson åbner også mange nye hoteller i 2020, så derfor kan det være at det bliver nemmere at optjene og især bruge sine bonuspoint på hoteller rundt om i verden. Byer som Rom, Dubai, Toronto og så en længere stribe hoteller i USA.

Se selv listen her.

Vi syntes i hvert fald det er en positiv udvikling for de mange som har mange nætter på Radisson hoteller i Norden eller Europa, som nu også kan bruge kæden mere aktivt i andre dele af verden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    Jeg synes i er noget hårde ved Radisson. Det er korrekt at der har været begrænset med Radisson Blu class hoteller i vise dele af verden, men Radisson Rewards dækker også f.eks. brandne country-inn og Radisson (tidligere Radisson Green) som begge har en del hoteller i US.

    I New York kan jeg finde 3 Radisson (green) hoteller i lower Manhattan, samt 6 andre inden for 1 times fra Mantattan med public transport. Så at sige at Radisson har været fraværende i New York er en løgn IMHO. Det nye hotel i New York er iøvrigt ikke et Radisson Blu hotel men et Radisson (green) hotel så vidt jeg kan se. Det samme gælder hotellet i Las Vegas.

    Men at Radisson Rewards totalt øger antallet af hoteller for tiden er fuldstændig korrekt. Det har de faktisk gjort over de sidste 2-3 år, så det er ikke rigtig nogen nyhed. Nyheden er at de endeligt har et hotel i Las Vegas, og så oven i købet et stort hotel som Treasure Island.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *