Radisson Rewards: Tjen op til 120.000 ekstra point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er der igen mulighed for at få op til 120.000 dejlige point oven i hatten hos Radisson Rewards. Med 20 overnatninger inden udgangen af marts 2019 er den ekstra bonus hjemme. Men færre overnatninger udløser også ekstra point. Det er en rigtig god deal, som vi kun kan anbefale.

Jeg har tidligere beskrevet Radisson Hotel Groups loyalitets program, Radisson Rewards. Programmet giver normalt 20 point for hver USD, man bruger på hotellet (medlemmer med sølv, guld eller platin status i Radisson Rewards får en ekstra bonus). Så 120.000 point svarer til de point, man får for et forbrug på 3.500 – 6.000 USD (afhængig af status). Det er derfor en ganske betragtelig omgang ekstra point, du kan få ind på kontoen oven i din normale pointoptjening.

Optjening af point

Pointene optjenes efter denne model:

 • Første nat giver 1.000 bonuspoints
 • Anden nat giver yderligere 2.000 bonuspoint (i alt 3.000 bonuspoint for 2 nætter)
 • Efter 5 overnatninger får du yderligere 7.000 bonuspoint (i alt 10.000 bonuspoint for 5 nætter)
 • Efter 10 overnatninger udløses yderligere 40.000 bonuspoint (i alt 50.000 bonuspoint)
 • Efter 20 overnatninger får du yderligere 70.000 bonuspoint (i alt 120.000 bonuspoint)

Alle overnatninger tæller med, hvis de normalt fremgår af din konto hos Radisson Rewards – også nætter betalt helt eller delvist med point. Ophold bestilt via rejsebureau vil normalt ikke give point – derfor skal værelserne bestilles via Radissons hjemmeside. Det skal fremhæves, at også ophold bestilt før kampagnen blev annonceret, automatisk er med i beregningen af overnatninger. Derfor skal du ikke bøvle med at afbestille dine reserverede værelser for derefter at foretage en ny reservation.

Jeg er medlem på platin niveau og får derfor i forvejen mange point hos Radisson. Men jeg vil alligevel få en firdobling af min pointoptjening på mine planlagte overnatninger i Ankara, hvor værelserne koster 55 – 60 euro per nat – altså en ganske pæn bonus. I lande, hvor værelserne koster mere, vil du formentlig stadig kunne få en fordobling på optjeningen af point – måske lidt mindre, hvis du har platin status.

Hotellerne i kampagnen

Du skal melde dig til kampagnen på Radisson Rewards hjemmeside, hvor der også er flere oplysninger om kampagnen.

Det skal retfærdigvis siges, at 20 overnatninger inden udgangen af marts er rigtig mange nætter i en hotel seng: I gennemsnit 2 hver uge. Men for dem, som rejser meget, skulle det ikke være umuligt at få de mange overnatninger. Kampagnen omfatter alle hoteller i Radisson Hotel Group, der er med i Radisson Rewards, d.v.s.:

 • Radisson Collection
 • Radisson Blu
 • Radisson
 • Radisson RED
 • Park Plaza
 • Park Inn by Radisson
 • Country Inn & Suites by Radisson

Det skal bemærkes, at hoteller i den tyske hotelgruppe Prizeotel kun giver optjening af point i Lufthansas Miles and More – og du derfor ikke vil få point i Radisson Rewards for ophold på Prizeotel.

Reserver værelser til andre

Jeg har et par enkelte gange givet en overnatning på Radisson som gave. Reservationen er foretaget via min profil i Radisson Rewards – og jeg har oplevet, at disse nætter nogle gange tæller med som overnatninger på min konto. Jeg har dog også erfaret, at det ikke altid er tilfældet. Men, det er da værd at prøve at reservere værelse til ægtefælle, børn eller andre i familien, hvis de har brug for en hotelseng og ikke er medlem af Radisson Rewards.

 

Foto: Radisson Rewards hjemmesideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *