Rejse Deal: Business Class til Seychellerne for kun 5.460,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

*dealen ser ud til at udløbet*

Turkish Airlines er kommet rimeligt igennem de sidste måneder og de har startet flere ruter op igen. Lige nu er der en super rejse deal i Business Class fra Danmark, hvor du kan komme til Seychellerne for kun 5.460,- kroner.

Selvom vi forsat har en usikker fremtid når det kommer til muligheden for rejse, så er denne rejse deal intet mindre end super god. Vi er ikke sikre på hvor lang tid denne pris holder, så skynd dig og book hvis du vil sikre dig en rejse til denne lave pris.

En Business Class billet til Seychellerne for kun 5.460,- kroner med kun et stop i Istanbul. Vores eksempel er fra den 19. januar 2021 og frem til den 1. februar 2021. Der er ved artiklens udgivelse flere datoer i januar og frem til juni måned (og det meste af 2021).

Flyv Business Class for kun 5.460,- kroner med Turkish Airlines.

Søg selv efter flere datoer her.

Seychellerne byder på flotte strande og natur. Foto: Pixabay

Selvom der er en usikkerhed, så er billetten sikret og du kan afbestille den igen for et mindre gebyr (afhænger af reglerne ved bestilling). Billetten kan også findes direkte på Turkish Airways hjemmesiden for kun en smule mere end ved booking via et online rejsebureau.

Se en kort video af Turkish Airways Business Class her:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Jens siger

  Hej. Er det muligt at se hvor mange point man får på denne tur når man ‘kun’ har SAS kort? Er nemlig ude i at benytte/udnytte maj måned næste år på at nå guld – Har udløb i april og så tænkte jeg med alle de business billetter der er på bud, så ville det være nemt/relativt biligt at nå guld på 2-3 ture samtidig med en masse oplevelse kombineret med lidt luksus 🙂

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Den bookes i Z klasse så det er 150% point i optjeningen. Så iflg. GC Map er der 4816 miles til Seychellerne via Istanbul. Så det vil give omkring 4900 x 1,5 pr vej (plus statusbonus) så vidt jeg lige kan regne.

  • Henry Jørgensen siger

   Jens, jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår dit spørgsmål. Din optjeningsperiode udløber i april og så vil du bruge maj måned næste år til at optjene en masse point for at få guld-status?

   Din status for perioden maj 2021 – april 2022 bestemmes alene af, hvor mange basispoint, du optjener i indeværende periode. Og de point, du optjener i maj 2021 vil alene kunne bruges til optjening i status for perioden maj 2022 – april 2023.

   Så skal dit spørgsmål forstås sådan, at du gerne vil hente en masse point i maj 2021 for at få guldstatus i perioden maj 2022 -april 2023?

   • Jens siger

    Hæ hæ. Ja det virker måske lidt mærkeligt, men jeg når ikke guld i år så jeg tænkte at jeg kunne nå det næste år og hvis jeg booker 2-3 ture i maj-juni så har jeg jo guld fra den dato og så 22-23 med :O) Der har været en del tilbud på det seneste, så jeg tænker at det skal være nu. Min ‘normale’ rejsemønster er ‘kun’ til sølv, så jeg tænkte at jeg ville prøve guld, bare for hyggens skyld.

    • Henry Jørgensen siger

     Det giver god mening.

     Husk i øvrigt: Når du er guld, får du en bonus på 25% på basispoint, når du flyver med SAS. Så hvis du har et SAS premium MasterCard, så skal du “kun” optjene 26.400 basispoint med SAS + 25% + 12.000 statuspoint fra kortet. Så er guld hjemme 🙂

     • Jens siger

      Hej igen. Har premium kort, så ja det hjælpe jo på det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *