Rejse Deal: Business Class til USA for 8.947,- kroner med Star Alliance

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er lige nu ganske mange billige muligheder for at flyve i Business Class fra Europa til USA. Denne rejse deal viser muligheden for at flyve med Star Alliance fra Paris og til mange destinationer i USA og priserne starter ved kun 8.947,- kroner for en returbillet.

Der er forsat meget overkapacitet på ruterne fra Europa og til USA. Det betyder at du kan komme ganske billigt afsted i Business Class. Det er tæt på halv pris af hvad priserne eller ligger på.

Vi har kigget på en tur fra Paris (CDG) til New York (LGA) med Air Canada. Du flyver med deres Boeing 787 Dreamliner på den lange tur mellem Paris og Toronto, så du er med en af deres nyeste fly.

Den billigste koster 8.947,- kroner og har en nat i Toronto

Den bedste koster 9.150,- og flyver til New York via Montreal

Prisen er bedre, men den har kun 46 minutters connection i Montreal før flyet tager dig videre til New York. Der er dog flere daglige afgange, så misser du den vil du blive ombooket på næste ledige afgang. Men der er en mulighed for et lidt længere ophold end planlagt.

Vi har søgt i januar 2020, men der er gode priser i flere måneder, så det er blot at prøve med de datoer, der passer ind i din kalender.

Du kan søge efter billetterne til New York her.

Andre destinationer i USA

Der er som nævnt flere andre destinationer i USA som sælges ganske billigt. Du finder dem her:

Miami, USAFra 9.000,-
Montreal, CanadaFra 9.040,-
Toronto, CanadaFra 9.040,-
Chicago, USAFra 9.040,-
Los Angeles, USAFra 9.782,-
San Fransisco, USAFra 9.782,-

Søg selv her efter din dato og destination