Rejse Deal: Business Class til USA for kun 8.479,- kroner med 200% optjening til EuroBonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har set disse billige Business Class priser før og nu er det igen muligt med denne rejse deal fra TAP Portugal. Det gode er at det giver 200% optjening til EuroBonus og dermed bringer dig hurtigere til Guld eller Diamant status.

Her denne lørdag har vi igen fundet en god rejsedeal fra Danmark og til USA. Du kan komme afsted for kun 8.479,- i Business Class med TAP Portugal.

Tilbuddet kan bestilles som både returbilletter, men også som enkeltvejsbillet. Der ser heller ikke ud til at være nogle restriktioner for ophold mellem lørdage og søndage. Vi kunne heller ikke finde nogle steder, som beskriver at der er et minimum antal dage mellem udrejse og hjemrejse.

Priseksempel på returbillet i Business Class til New York for kn 8.479,- kroner i januar måned.

Tilbudet kan bestilles som både enveisbilletter og tur/retur, og det ser ikke ut til å være restriksjoner som natt mellom lørdag og søndag eller minimumsopphold.

Du skal dog være opmærksom på at du kan komme til at flyve med TAP Portugals gamle Business Class kabine. I denne sidder du 2+2+2 og sæderne kan ikke lægges helt ned i “lie-flat” position. Underholdningssystemet er også præget af “alderdom”. Dertil har turen et langt layover på for eksempel udturen. Den kan du nyde til et besøg i Lissabon inden turen går til New York. Så en “2 for 1 tur”.

Men med prisen, 200% optjening itl EuroBonus og den rimelig korte flyvetid, så kan dette forsat godt kaldes en god rejse deal.

Vi har fundet priser fra nu og langt ind i 2019.

Du kan søge efter priserne og datoerne på Momondo her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *