Rejse Deal: Cathay Pacific med gode priser på Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Cathay Pacific har startet en julekampagne op, hvor du kan flyve i deres rigtig gode Business Class for kun 13.267,- kroner.

Julekampagnen går frem til den 31. januar 2019 og oneworld medlemmet Cathay Pacific giver dig mulighed for at købe en plads ombord på deres rigtigt gode Business Class for nogle priser, der er lavere end normalt. Så du kan gøre en god rejse deal og samtidig optjene gode Avios og Tier points.

Den flotte Business Class kabine, ombord på et Cathay Pacific Airbus A350. Foto: Henrik Olsen

Læs mere: Anmeldelse af Cathay Pacific Business Class til Hong Kong

Der er følgende destinationer med i kampagnen:

Ud over at rejse fra København, så gælder denne kampagne og fra følgende byer:

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Oslo
  • Stavanger
  • Helsinki

Pris eksempel på rejse fra København og til Hong Kong

Vi har fundet en god rejse til Hong Kong, hvor du får en returbillet til en ganske fair pris. En af grundene til at Cathay Pacific er værd at vælge at rejse med er at deres lounger i Hong Kong er blandt de bedste i verden. Så det gør ingenting at rejse til Hong Kong eller videre derfra.

Rejseperioden er fra den 1. januar 2019 og frem til den 30. juni 2019.

Søg og book din Business Class billet via Momondo, da dette er billigere end hvad du kan finde på Cathay Pacific hjemmesiden.

InsideFlyer anbefaler et besøg til Hong Kong, Bali eller Indonesien

Selve Hong Kong er en spændende by – meget atypisk fra de andre kinesiske storbyer, da det er “Kina blandet med den engelske kultur gennem mange år”. Dette giver et spændende mix og en storby med masser af muligheder for at bruge 1 dag eller 4-5 dage. Vidste du at der for eksempel at Hong Kong har et Disney Land?

Læs mere: Quick Guide til Hong Kong

Der er også gode priser til Bali, hvor du kan komme afsted fra 14.716,- kroner i Business Class via London. Vi har fundet priserne i april måned 2019 og der er masser af mulige afgange.

I samme prisleje får du også en tur til Jakarta, Medan eller Surabaya i Indonesien. Den kan vi finde til 14.682,- kroner i Business Class via London.

Eksempler på hvad du kan forvente dig af servicen ombord.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *