British Airways giver deres underholdningssystem en jule makeover

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways har vaske ægte julestemning ombord på deres fly. For at hjælpe de rejsende med at komme i den helt rette julestemning ombord her op til juleaften, har British Airways tilføjet et udvalg af julelækkerier til deres inflight-entertainment system.

Op mod 40 nye film, serier, lydbøger og musik er blevet tilføjet til underholdningssystemet under kategorien ‘Festive cheer’.

Både “The Holiday” samt “Elf” som var sidste års to mest populære julefilm ombord er tilbage. Derudover kan man se både Gremlins, Home Alone 2: Lost in New York, Scrooged og Miracle on 34th Street.

Se alle titlerne her

Carolina Martinoli, Director of Brand and Customer Experience hos British Airways udtaler:

Julen er en speciel tid for vores kunder, og den nye kanal (Festive Cheer) skal hjælpe de rejsende til at føle sig i julestemning på vores fly. Ved siden af ​​populære filmfavoritter har vi også komediefilm og interessante dokumentarfilm. Der er noget for enhver smag.

British Airways har derudover valgt, også at servere julemad ombord på deres fly som dagene nærmer sig. Der er derfor rigtig god mulighed for at komme i rigtig julestemning i den kommende tid, for de rejsende med British Airways.

 

Forsidebillede: Nick Morrish/British AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *