Rejse Deal: Få 14 dages all inclusive krydstogt fra København til Miami for kun 2.900,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Normalt er vores rejse deals rettet mod billige flybilletter. Denne her er derfor lidt anderledes, da det handler om et krydstogt. Grunden til at dette er en super rejse deal er at du får et all inclusive krydstogt fra netop København og til Miami for kun 2.900,- kroner med Norwegian Cruise Line.

Grunden til at dette er billigt er at krydstogtrederierne hvert efterår – typisk i september og oktober – sender deres skibe fra Europa og tilbage til USA. Der skal de sejle vinterens program i blandt andet karibien.

Så for ikke at sejle tomt på den 14 dage lange tur fra Europa til USA, så sælger rederierne netop disse ture ganske billigt. Dette kan du nu gør brug af.

Eksempel på krydstogt fra København til USA for kun 2.900,- kroner all inclusive.

Prisen for en sådanne tur er kun 2.900,- kroner og det er all inclusive. Når der sige all inclusive, så skal det nævnes at der kan komme betaling for drikkevarer ud over vand, kaffe, te, juice. Så vin, øl, alkohol og sodavand koster typisk ekstra. Enten køber man dem enkeltvis eller som en “drinks pakke”. Dertil skal du undersøge om prisen er inklusiv drikkepenge. Ofte er dette ikke inkluderet og kommer som en ekstra omkostning.

Søg og bestil dit krydstogt her (indtast dato, selskab og antal dage og du får muligheden for at bestille)

Du finder priser (der er også suiter tilgængelige for en højere pris) og mulige afgange på dette link. Det er ikke kun Norwegian Cruise Line som har dette gode tilbud. Du vil kunne finde det ved flere af det store krydstogtsrederier.

Ruten

Du rejser fra København den 15. oktober og ankommer til Miami den den 29. oktober 2017.

Ruten som du i løbet af de 14 dage skal følge er:

 • København
 • Ponta Delgada (Portugal)
 • Phillipsburg (St. Maarten)
 • St. Thomas (US Virgin Islands)
 • Miami

 

Så din eneste flybillet du skal finde er en one-way billet fra Miami og tilbage til København. Dette er for eksempel muligt med både Norwegian eller SAS.

Du kan bruge søgemaskinen Momondo til at søge efter dette og få et overblik over priser og afgange.

Skibet

Skibet hedder Getaway og det bliver dit hjem i de 14 dage. Se en video af hvordan det ser ud her:

Kilde: SecretFlyingHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Jeg har lige søgt igen på CruiseDirect.com samme datoer som på billedet i artiklen. Der kommer der en startpris på 539 USD frem. Så den er forsat aktiv. Du skal huske at der kommer skatter og afgifter oveni – dette kan få prisen lidt op.

   • Toto siger

    Skatter og afgifter kan få prisen lidt op – ja mon ikke: Fra 539 $ til 698 $ – eller 30 % ekstra. Men selvfølgelig stadig billigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *