Rejse Deal: Fly til Singapore, Bangkok eller Phuket fra kun 3.142,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som nævnt tidligere i dag, så har Qatar Airways et 48 timers udsalg igang. Det slutter i morgen og har nogle gode priser her i sommeren til blandt andet Singapore, Bangkok eller Phuket. Priserne begynder ved 3.142,- kroner for en returbillet.

Du kan se et udvalg af priserne herunder. Udover Singapore, Bangkok og Phuket, så finder du også en returrejse til Bali for 5.687,- kroner eller hvad med at komme helt til Auckland for kun 5.061,- kroner.

Billige rejser fra 3.142,- kroner med Qatar Airways.

Du skal som nævnt bestille senest i morgen den 5. juli 2017.

Rejseperioden er fra i dag og gælder det meste af sommeren frem til den 30 september 2017.

Find flere destinationer, priser og datoer på dette link

Vi er her på InsideFlyer fristet af både de billige priser til Thailand, men at kunne komme til Auckland for kun 5.061,- kroner for en returbillet, er bestemt noget som får det til at klø i “bookingsfingeren”.

Lige nu kan vi finde masser af rejser med både kort og længere layover i Doha. Dette kan som vi har skrevet om tidligere bruges til at få en gratis guidet rundtur blandt byens attraktioner eller slappe af på et hotel som ganske ofte kan fås til 5-600,- kroner for en nat. Et turistvisa kan også fås gratis den ene del af turen, ellers koster det godt 200,- kroner per person.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *