Rejse Deal: Tag til Singapore i den bedste Business Class på markedet for 9.806,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways har gang i et 48 timers udsalg, som er startet i dag. En af de mere interessante rejse deals er en tur fra København til Singapore i Business Class for kun 9.806,- kroner.

Du flyver med de nyeste fly og ombord er der en af de bedste Business Class kabiner på markedet.

På turen fra København og til Doha er det med en Boeing 787 Dreamliner og på turen fra Doha og til Singapore er det med de nye Airbus fly af typen A350.

Her ser du den Business Class sæde, som du skal sidde i.

Servicen ombord er også rigtig god. Der er “dine on demand”, så du kan selv vælge hvornår og hvad på menuen du vil spise. Kvaliteten af maden er også ganske god og ligger i toppen af hvad du vil forvente dig af en rejse i markedets bedste Business Class.

Eksempel på frokostservingen fra København til Doha.

Eksempel på returrejse til Singapore

På dette eksempel er der ovenikøbet minimal ventetid i Doha. Vil du gerne have mere tid for enten af deltage i den gratis guidet bustur til Qatar by eller besøge den fantastiske Qatar Business Class lounge (Al Mourjan lounge), så er det også muligt.

Prisen på de 9.806,- kroner kan give dig følgende rejseplan:

Find datoer og book på dette link her

Du skal bestille dine billetter fra i dag den 4. juli og inden den 5. juli 2017.

Rejseperioden er fra i dag den 4. juli og frem til den 30. september 2017.

Samler du på British Airways Executive Club Tier Points?

Så er en tur i Business Class bestemt en god ide. Denne tur giver 140 Tier Points per flyvning. Så med 4 flyvninger er det 560 Tier Points ind på kontoen. Det er godt en tredjedel af vejen til et guld kort i Executive Club.

De 560 Tier Points giver også stort set et Executive Club sølv kort. Dette giver stort set samme muligheder og fordele, som et Star Alliance guld kort. Så med denne tur, 40 ekstra Tier Points, samt et par flyvninger med British Airways, så har du fast track, lounge adgang og priority boarding i oneworld alliancen i hus. Det er en nem vej til mere komfort på rejsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *