Singapore Airlines tilbyder lokale retter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du rejser med Singapore Airlines i juli, vil du finde nogle lokale retter fra Singapore på menukortet. Selskabet byder på disse lokale specialiteter i forbindelse med fejringen af selskabets 70 års fødselsdag.

Hvis du nogensinde har været i Singapore, har du nok lagt mærke til at den lille østat har et rigt og diverst køkken. Efter at have været en ren smeltegryde af forskellige kulturer i to årtier, finder man en blanding af retter fra Malaysia, Kina, India og Europa. I Singapore kan man bedste nyde de lokale retter ved de små hawker stalls eller i de larmende food courts.

70 års fødselsdag

For at fejre den kulinære arv, får passagerer i juli tilbudt et udvalg af lokale retter. Retterne er udvalgt efter en online afstemning på selskabets hjemmeside.

Rejer og kylling laksa
Rejer og kylling laksa

Det er lidt underligt at selskabet kan fejre 70 års dagen. Singapore blev først grundlagt i 1965. Selskabet startede allerede i 1947, i den daværende britiske koloni, som Malayan Airways. Efter en tid som Malaysian Airways og Malaysia-Singapore Airways, fik selskabet i 1972 sit endelige navn.

Nogle af retterne har været tilgængelige i længere tid gennem “Book the Cook” tilbudet. Men nu kan alle nyde dem. Passagerer i First og Business Class kan vælge mellem chicken rice, nasi lemak, kway teow suppe med fiskeboller,  rejer og kylling laksa og Peranakan Hokkien mee suppe.

Carrot cake
Carrot cake

I Premium Economy og Economy Class står vælget mellem char siew ris, fried carrot cake (min favorit!) og Hainan svinekød.

Er du en af de heldige der snart skal afsted til Singapore fra København eller et andet sted i verden? Lad os høre hvordan maden var i vores forum.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Steven Tor fra vores søsterside Insideflyer.nl

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *