Accor appen tilbyder on demand services

Accor on demand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter Accor for et par måneder siden annoncerede at de ville tilbyde day rooms, er den mulighed nu også blevet tilføjet i deres app.

Day rooms er, som navnet allerede antyder, værelser som du kan bruge om dagen og igen forlader om aftenen. Det er en meget populær service på lufthavnshoteller. Du kan få et bad eller en lille lur mellem to flyvninger. Og hotellet kan tjene lidt penge på værelser som normalt alligevel står tomme om dagen.

Accor on demand

Indtil fornyeligt var det ikke muligt at bestille et day room online, men med den seneste opdatering er den mulighed blevet tilføjet til deres app. Du kan leje et værelse i 3, 6 eller 9 timer ad gangen. Det er også muligt at bestille værelset som arbejdsværelse. Selvom det ikke tydligt fremgår af vilkårene, går jeg ud fra at det betyder at du ikke kan bruge badet eller sengen.

Fitness? Eller hellere en god måltid?

Samtidig er et også blevet muligt at reservere visse andre services i app’en. Du kan for eksempel bestille adgang til fitness centre (indtil videre kun i Frankrig). Eller reservere et bord på en restaurant forbundet med et af Accor hotellerne.

Accor on demand

Du optjener enda (status)point i Accor Le Club loyalitetsprogrammet med disse bestillinger. Det hjælper jo fint med at nå din status. Det virker dog ikke som om alle nye features er helt stabile endnu. Jeg fik indtil flere gange en fejlbesked mens jeg klikke rundt på fitness centre og restauranter. Det kan være den franske laissez faire attitude spiller en rolle her… Forhåbentlig bliver børnesygdommene rettet i en kommende opdatering, disse nye features er meget interessante tilføjelser til Accor gruppens tilbud.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *