Rejse Deal: Flyv til Florida for kun 899,- kroner med Norwegian

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian holder denne onsdag frem til midnat deres kampagne Ready… steady… fly! Kom afsted til Florida fra 899,- kroner.

Returbilletten kan du få til 1.798,- kroner og vi har herunder vist mulighederne for at komme afsted i marts måned 2019. Der er også andre mulige datoer, men de billige datoer forsvinder hurtigt.

Opgrader til LowFare+ inden afgang og spar penge

Da disse billigste billetter ikke indeholder mere bagage end 10 kg i håndbagage, så kan du overveje at vælge at opgradere til LowFare+ for kun 500,- kroner ekstra per vej.

LowFare+ inkluderer følgende:

  • op til to måltider om bord
  • 1 indchecket kuffert (20 kg)
  • sædereservation

Hvis du vil have bagage med begge veje – også selvom I er flere som rejser sammen, så anbefaler vi at du søger på Momomdo, da du muligvis kan finde billetter, hvor bagagen er inkluderet i prisen.

Det kan være at I kan nøjes med en ekstra kuffert når I rejse for eksempel to sammen. Dermed er der allerede sparet potentielt 1.000,- kroner (dog vil I skulle betale for mad og drikke til den ene person og I er ikke garanteret at sidde sammen). Så skal det være billigst muligt er muligheden der, men det kan være på bekostning af den samlede rejseoplevelse.

Bestil din flybillet

Hvis du skal booke, så kontroller prisen på Momondo først. Der er ofte lidt penge at spare. Kampagneside fra Norwegian finder du her.

Læs mere på Norwegians hjemmeside om Florida her – du kan også bestille din flybillet på samme side.

Norwegian Reward

Norwegian Reward har over 7 millioner medlemmer. Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward partnere, optjener du CashPoints, som du bruges til at betale for flybilletter. Og en klar fordel – det er ALLE flybilletter som du kan vælge imellem. Dette er en forskel fra andre programmer, hvor flyselskabet stille et lille antal billetter til salg per afgang.

Hvis du derudover også bruger et kreditkort fra Bank Norwegian, kan du tjene CashPoints på alt, du handler (1 procent CashPoints på alle køb). Med Norwegian Reward får du også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når du bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. Loyalitetsprogrammet er gratis.

Læs mere om Norwegian Reward her.

Optjen CashPoints nemt med Bank Norwegian med et gratis VISA kort

Med Bank Norwegians kredit kort så optjener du CashPoints svarende til 1% af købesummen på de ting, som du køber med kortet. Derfor kan du ved at være bevist om at betale regningen til tiden, optjene ganske mange CashPoints ved at bruge kortet som dit primære betalingsmiddel.

Herudover får du flere CashPoints om du benytter kortet til at købe flybilletter ved Norwegian. Der optjener du ekstra 5% af nettoprisen for flybilletten når det er en LowFare eller LowFare+ billet. På alle Flex-billetterne optjener du hele 20% ekstra CashPoints.

I modsætning til andre kreditkort, så kommer der heller ikke noget gebyr på købet af flybilletter på Norwegians hjemmeside.

 

Forsidebillede: PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *