Rejse Deal: Norwegians “Ready… steady… fly” kampagne er i gang igen – priser fra 199,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ready… steady… fly! – Dette er Norwegians nye onsdagskampagne med billigere destinationer og gælder frem til midnat. Der er både billigere billetter til Europa og USA til salg.

Norwegians onsdagskampagne er i luften igen. I aften er der priser fra 199,- kroner.

Denne onsdag kan du komme billigere til følgende destinationer:

  • London Gatwick
  • Malaga
  • Tenerife
  • Aalborg
  • Oakland/San Francisco

Det er altid lidt interessant at se på priserne på flybilletter. I dag kan du komme til London billigere end du kan komme til Aalborg. Så i aften vil vi helt sikkert anbegale at du kigger efter en billig rejse til London.

Malaga er også interessant og en mulig varmere destination at besøge i foråret, hvis storbyferien ikke er i centrum.

Hvis du vil til USA, så er der en enkelt destination. Du kan komme afsted til Oakland/San Francisco for 1.149,-. Det er dog en destination med stor konkurrence, så det kan sagtens være at et af de store netværksselskaber har samme eller måske billigere billetter til, når den samlede pris for flybilletter, bagage, mad/drikke og sædevalg gøres op.

Du kan søge efter de billige billetter på Momondo her eller på Norwegian hjemmesiden.

Norwegian Reward

Norwegian Reward har over 7 millioner medlemmer. Hver gang man bestiller en rejse med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward partnere, optjener du CashPoints, som du bruges til at betale for flybilletter. Og en klar fordel – det er ALLE flybilletter som du kan vælge imellem. Dette er en forskel fra andre programmer, hvor flyselskabet stille et lille antal billetter til salg per afgang.

Hvis du derudover også bruger et kreditkort fra Bank Norwegian, kan du tjene CashPoints på alt, du handler (1 procent CashPoints på alle køb). Med Norwegian Reward får du også adgang til en række fordele, rabatter og ekstra CashPoints, når du bestiller lejebil, hotel og andre tjenester. Loyalitetsprogrammet er gratis.

Læs mere om Norwegian Reward her.

Optjen CashPoints nemt med Bank Norwegian med et gratis VISA kort

Med Bank Norwegians kredit kort så optjener du CashPoints svarende til 1% af købesummen på de ting, som du køber med kortet. Derfor kan du ved at være bevist om at betale regningen til tiden, optjene ganske mange CashPoints ved at bruge kortet som dit primære betalingsmiddel.

Herudover får du flere CashPoints om du benytter kortet til at købe flybilletter ved Norwegian. Der optjener du ekstra 5% af nettoprisen for flybilletten når det er en LowFare eller LowFare+ billet. På alle Flex-billetterne optjener du hele 20% ekstra CashPoints.

I modsætning til andre kreditkort, så kommer der heller ikke noget gebyr på købet af flybilletter på Norwegians hjemmeside.

Betingelserne for kampagnen

Bestil i dag den 28. november kl. 16:00 – 23:59. Brug kampagnekoden: READYSTEADYFLY.

Rejs mellem den 5. december 2018 og den 31. marts 2019, undtagen København-Oakland/San Francisco hvor rejseperioden er 1. april 2019 – 31. maj 2019.

Forsidebillede: Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *