Rejse Deal: Billigt til Floridas varme – kom til Miami for kun 2.263,- kroner T/R

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er lige nu gode priser på mange destinationer i USA. Men du kan i denne rejse deal finde ganske billige flybilletter til Miami med British Airways for kun 2.263,- kroner for en returbillet.

Sol og varme kan være den helt rigtige kur i de første måneder af året og lige nu kan du komme afsted til Miami for kun 2.263,- kroner for en returbillet. Du flyver fra København og skifter fly i London Heathrow’s terminal 5, som er hjemmebase for netop British Airways.

Der er ikke lange ventetider, så du skal ikke bruge tiden på at side i lufthavnen i alt for mange ekstra timer.

På udturen er der lige over 2½ timer og på hjemturen er det kun lige over 1½ times ventetid. Perfekt til at kunne skifte fly uden for meget stress. Skulle du misse din afgang på for eksempel hjemturen, så går der fly en times senere, som du så vil blive ombooket til (om der er plads). Så du strander ikke i London.

Søg og bestil flybilletterne

Du kan søge efter de billige billetter på Momondo her eller direkte på BA’s hjemmeside. Det er mange gange det billigste at bestille via en søgeside, som Momondo, da de ofte er 2-500,- kroner billigere for den samme flybillet. Du skal være opmærksom på at disse billige billetter er uden indchecket bagage. Dette kommer ekstra. Men rejser du 2 eller flere personer, så kan I nøjes med et færre antal og derfor vil det være billigere.

Hvis du skulle rejse med SAS på samme datoer, så ville prisen være over 3.095,- kroner.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *