Anmeldelse: Vi har besøgt Hotel el Mirador på Fuerteventura

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med en forlænget weekend på Fuerteventura, havde jeg fornøjelsen af, at bo på hotel El Mirador.

El Mirador Hotellet er et 4* hotel og ligger blot 5 minutters kørsel fra lufthavnen på Fuerteventura.

Hotellet har 50 værelser fordelt på 2 etager og tilbyder både dobbeltværelser og business værelser. El Mirador ligger på stranden Playa Blanca og det tager derfor kun 1 min at gå fra hotellet til vandkanten. På hotellet findes der en restaurant, en morgenmadsrestaurant samt en bar.
Hotellet byder derudover på gratis Wi-Fi på både værelser og fællesarealer og dette fungere helt fint. Man kan roligt leje en bil, da hotellet har egen parkeringsplads som er gratis.

 

Ved ankomst til hotellet bliver man mødt af en pæn og ren reception samt nogen virkelig søde ansatte. Check-in gik hurtigt og så gjaldt det ellers bare om at finde værelset.
Et par billeder fra hotellet.

This slideshow requires JavaScript.

Værelset: 
Jeg havde booket et dobbeltværelse med havudsigt. Ved check-in fik jeg anvist værelse 119 og det var super let at finde. Værelset var stort, lyst og rummeligt med eget stort badeværelse. På værelset var der en stor king-size seng og den var virkelig behagelig at ligge i. Derudover var der et 32″ tv, kaffemaskine samt minibar (med gratis vand/sodavand). Ved ankomst virkede mit køleskab dog ikke, men jeg henvendte mig i receptionen og det fik de klaret hurtigt. På badeværelset var der en kombination af bruser/badekar og der var derudover hårtørrer samt gratis toiletartikler til rådighed.

This slideshow requires JavaScript.

Restaurant, bar og morgenbuffet: 

Jeg havde fornøjelsen af både at prøve aftensmad samt morgenmad på hotellet. Begge ting var super lækre. Til aftensmaden får man serveret div. brød med olier/salt inden ens mad kommer. Tjenerene er så søde og hygger virkelig om deres kunder. Retterne dernede er forholdsvis store og man får virkelig meget mad for pengene. Derudover er maden virkelig god. jeg spiste dernede et par gange og ligemeget hvad man valgte fra menukortet, smagte det helt fantastisk.
Baren ligger i kælderen (men med udgang til terrassen). Her kan man få lækre cocktails serveret af virkelig søde bartendere – og de sparre ikke på alkoholen! De laver super gode drinks og kan lave næsten alt hvad man ønsker. Priserne i baren er ikke særlig dyre overhovedet. Jeg fik feks. en Aperol Spritz (som var virkelig god) for bare 45 kr.

Morgenbuffeten er en standard morgenbuffet og der er hvad man har brug for. Man kan få både æg, bacon, pandekager, yoghurt og frisk frugt. Som skrevet tidligere, så er morgenmad med i prisen og der er virkelig ikke en finger at sætte på maden dernede.

This slideshow requires JavaScript.

 

Område og hotellet: 

Hotellet er et super hyggeligt hotel og der er pænt og rent alle steder. I receptionen findes kort over øen og personalet er søde til at hjælpe hvis der er noget man ikke forstår eller hvis man har brug for hjælp. Jeg skulle f.eks. have printet et par boardingpas ud og spurgte til dette i baren. Jeg fik af vide, at jeg bare skulle sende dem en mail og så skulle de nok printe dem helt gratis.
Derudover var hotellet ved at bygge swimmingpool samt tennisbane da jeg var der og de forventede det ville stå klar fra 1/1/19.

Når man står på hotelområdet kan man ikke undgå at høre fly der flyver over. Dette skyldes at lufthavnen ligger meget tæt på. Den ene dag valgte jeg at gå ud langs stranden (tager ca. 10-15 min) mod lufthavnen og man kan faktisk komme helt tæt på, så man kan se flyene letter.
Vælger man at leje en bil, kan man som skrevet tidligere parkere gratis på hotellet hvor der er massere af plads. Det tager ikke mere end 5-6 min at køre ind til Puerto del Rosario som er Fuerteventuras hovedby og her kan man både shoppe og spise lækker mad. Hotellet ligger meget tæt på Playa Planca og her kan man gå ned og bade når vejret er til det. Bølgerne var dog alt for høje (og vandet var lige til den kolde side), så jeg nåede ikke i vandet. Hvis man ønsker flotte og lækre Caribiske strande, anbefalede hotelpersonalet os at køre sydpå mod Morre Jable – dette nåede jeg desværre ikke.
Et par billeder fra hotellet og området:

This slideshow requires JavaScript.

 

Pris: 

Prisen lå på 250 euro (ca. 1900 kr). Dette var inkl. morgenmad for en person, gratis wi-fi, parkering og stort 28 kvm. værelse med balkon og havudsigt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Beliggenheden
- Hyggeligt, pænt og rent hotel
- Lækre, store og rene værelser
- God morgenmad
- Fantastisk service
- Parkering

Cons

- Larm fra lufthavnen i dagtimerne

Service

Lokation

Værelse

Morgenmad

Hotellet

Gratis parkering

Generel Vurdering

Konklusion

Hotellet er et dejligt hotel tæt på både by og strand. Værelserne er store, pæne og rene - det samme gælder hotellet. Der tilbydes en lækker morgenbuffet, gratis parkering samt gratis Wi-Fi og servicen på hotellet er utrolig høj. Jeg håber, at jeg får muligheden for at komme tilbage til Fuerteventura på et andet tidspunkt og så ville jeg helt klart vælge at bo på El Mirador igen.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *