Rejse Deal: Rejse til Bangkok i november eller december for under 2.600,- kroner tur/retur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Selvom det kun lige er juni måned og sommerferien er på vej, så er det ikke for tideligt at kigge på vinterferien. Du kan lige nu købe billetter til Bangkok med Norwegian for under 2.600,- kroner tur/retur.

Norwegian har lige nu nogle ganske rimelige priser på returbilletter til Bangkok. Det er direkte fra København og du flyver med et af deres Boeing 787 Dreamliners.

Der er flere mulige afgange i november og december måned til denne lave pris.

Eksempel på rejse i november

Priseksempel på en returrejse fra København til Bangkok med Norwegian i november måned.

Du kan i dette eksempel se at det er direkte flyvninger og at det er en LowFare billet. Dette betyder at du kun kan tage håndbagage med på din rejse. Derudover er sædereservation og mad/drikke ombord heller ikke inkluderet. Hvis du vil have dette inkluderet, så skal du tilføje 1.000,- kroner mere til prisen for at få en LowFare+ billet.

Du kan søge og bestille dine billetter her.

Byd på en opgradering

Som vi skrev for kort tid siden har Norwegian også startet med at tilbyde at du kan byde på en opgradering. Selvom dette ikke er en sikker opgradering til Norwegian Premium klasse, så er det en ganske rimelig billig måde at få bedre komfort.

Det er som sagt en auktion, så der er ikke garanti for succes. Men vil du gerne afsted til en billig penge, så er det værd at overveje at byde på en opgradering. Det kan jo være at du får det til en billig penge.

5 ting du skal se i Bangkok

Der er selvfølgelig mange flere end 5 ting, du bør se. Men vi har valgt 5 ting ud, som vi klart kan anbefale:

  1. Besøg et af de mange markeder i byen. Der er et utal af markeder og du kan finde en oversigt her. Shopping er vigtigt i Bangkok, så der er mange muligheder for dette.
  2. Besøg en af mange barer, som ligger på toppen af de høje bygninger. Det giver en flot udsigt ud over byen når mørket falder på. En af de bedste er Lebua Sky Bar.
  3. Få skræddersyet et jakkesæt. Har du tiden til det, så er der ganske gode priser og kvalitet at få i Bangkok. Der er et vælg af skræddere og priserne er forskellige. Så kig dig omkring. Hvis du vil have et jakkesæt, så er et godt råd at have et billede med hjemmefra. Du kan finde vores foretrukne skrædder i bangkok her, som vi har brugt i over 10 år efterhånden.
  4. Besøge Grand Palace – Det flotte område ved floden giver rig mulighed for at møde den thailandske historie. Se mere om det her.
  5. En sejltur på Chao Phraya-floden er et must. Gerne både om dagen og når mørket falder på.

Hvis du har brug for rejsehjælp er du velkommen til at stille spørgsmål i vores forum. Der er mange rejsevante eksperter, som gratis er klar til at hjælpe dig. Du kan finde vores forum her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *