Bekræftet: Byd på opgradering til Premium Economy med Norwegian

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer var forrige fredag på besøg ved Norwegian i deres hovedkvarter i Oslo. På dette møde fik vi bekræftet at det nu bliver muligt at byde på opgraderinger til deres Premium Economy kabine.

På dette møde, hvor Norwegian havde inviteret skribenterne fra InsideFlyer, fik vi at vide at de i øjeblikket havde gang i test blandt nogle udvalgte kunder, som havde fået en mail om at de kunne byde på en opgradering til deres Premium Economy kabine ombord på deres Boeing 787 Dreamliners.

Det nye “Bid for Upgrade”, som Norwegian kalder det virker på følgende billettyper:

 • LowFare
 • LowFare+
 • Flex

Ekstra komfort og flere Norwegian Reward CashPoints

“Bid for Upgrade” er en super god mulighed for at komme billigere til en større komfort på din rejse. Dertil vil du også som en stor fordel optjene Norwegian Reward CashPoints for den nye opgraderede klasse. Derfor får du endnu bedre værdi ud af dit bud.

Hvordan virker det?

Det virker på følgende måde:

 1. Begynd med at tjekke, om dine afgange er kvalificeret til Bid for Upgrade. Hvis det er til rådighed på din afgang, så giv os et tilbud.
 2. Beslut, hvor meget du er villig til at betale for en opgradering til Premium, afgiv dit bud, og udfyld oplysningerne om betaling.
 3. Hvis dit bud vinder dig en opgradering, får du det at vide i en e-mail senest 36 timer før afrejse. Du modtager et opgraderet boardingpas, når du checker ind i lufthavnen.
 4. Hvis dit bud ikke vandt dig en opgradering, beholder du dit originale boardingpas, og der bliver ikke pålagt ekstra gebyrer.

Betingelserne

Der er følgende overordnede betingelser, som gælder for det at byde på en opgradering:

 • Dette er en auktion og ikke en garanti
 • Du skal lægge dit bud senest 36 timer før afgang
 • Er der mere end en person på din booking, så gælder det alle personerne
 • Du betaler først når opgraderingen bliver godkendt
 • Du kan ikke få pengene tilbage fra en godkendt opgradering

Du kan finde mere information på denne side, hvor du også kan lægge dit bud på en opgradering. De komplette detaljer kan du læse her.

For andre lande, så kan du benytte følgende links:

De andre detaljer fra dagen med Norwegian vil komme i andre artikler. Og du kan godt være spændt. Norwegian har mange positive ting i vente, som helt sikkert gør deres bonusprogram Norwegian Reward endnu mere interessant for dig som rejsende.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *