Rejse deal: Sightseeing over Aarhus med Nordic Seaplanes

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indrømmet, dette er ikke den største rejse deal i verden, men nærmere en sjov og relativ billig måde, at prøve Danmarks eneste kommercielle vandflyver på.

Den 25. maj 2017 har Nordic Seaplanes et års jubilæum på deres vandflyrute mellem Aarhus og København. Dette fejres med forskellige tiltag. Samtidig er ruten på vej ind i sin lavsæson, da kernekundegruppen er erhvervsrejsende som rejser mindre om sommeren.

Se Aarhus fra oven

I sommermånederne tilpasses fartplanen det faktum, at færre erhvervsrejsende benytter ruten. Det åbner blandt andet op for, at Nordic Seaplanes i perioden 4. juli til 8. august kan tilbyde sightseeing flyvninger over Aarhus og omegn.

Nordic Seaplanes flotte Twin Otter

For dkr. 597 får du cirka 20 minutter i luften. Prisen er den samme for voksne og børn. Voksne får før afgang serveret et glas champagne og eventuelle børn får lidt snolder til turen.

Undervejs på flyvningen får du mulighed for at se Marselisborg Slot, Moesgaard Museum, AROS, Dokk1 og andre ikoniske byggerier i og omkring Aarhus.

Hvordan booker jeg?

Det er let at booke en sightseeing

Hvis du har lyst til at opleve Aarhus fra en vandflyver, er det meget let at booke en sightseeing flyvning.

På Nordic Seaplanes hjemmeside vælger du under “Vælg afgang” simpelthen “Sight Seeing Aarhus”.

Sightseeing turene skal bestilles på forhånd via selskabets hjemmeside og turene gennemføres ved minimum seks reservationer.

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *