Vinderen af 2.500 Norwegian Reward Cashpoints er fundet!

Vinderen af 2.500 Norwegian Reward Cashpoints Norwegian konkurrence

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I samarbejde med Norwegian Reward udlovede InsideFlyer 2.500 Cashpoints i en konkurrence for at fejre 5.000.000 medlemmer af fordelsprogrammet – Nu er vinderen fundet!

Ivrige læsere af InsideFlyer har over de seneste uger stået klar med kamerarene, når Norwegians 737-800 med indregistreringen EI-FVM og  Anne-Cath Vestly malet på halen, er landet i de Europæiske lufthavne. Årsagen var at man ved at knipse et billede af dette specifikke fly, har kunne deltage i konkurrencen om 2.500 Cashpoints til en værdi af 2.500 Norske Kroner til Norwegian Reward.

Den heldige vinder blev Norske Johnny Yttervik, som tog dette billede af flyet i Oslo Lufthavn:

Photo by: Johnny Yttervik

InsideFlyer har taget en kort Snak med Johnny, efter han fik nyheden om at han havde vundet:

Kan du fortælle lidt om dig selv?

“Jeg elsker at flyve med Norwegian, og jeg benytter hver en lejlighed til at optjene Cashpoints. Som entusiastisk flyspotter rejser jeg en smule i Norge, men jeg planlægger også at rejse rundt i Europa i år, og vil på denne tur både optjene og indløse Cashpoints. På denne tur vil jeg selvfølgelig også tage massere af billeder af fly. Flyspotning har været en hobby i 2 år, og er en relativt dyr hobby.”

Hvor knipsede du det vindende billede?

“Dette billede blev taget i Oslo Gardermoen Da dette 737-800 erstattede en 787 der skulle til Barcelona. Jeg vil tro at passagererne var skuffede, men hey! I det mindste fik de et fly!”
“Endda et sprit nyt fly, med en af min barndoms forfattere som “hale helt”. Selv jeg ville være glad! (Men jeg håber at 787´eren virker, når jeg skal til Barcelona”

Hvad planlægger du at bruge dine Norwegian Reward Cashpoints til?

“Jeg havde ingen intentioner om at vinde denne konkurrence, jeg sender ofte billeder ind ved sådanne konkurrencer, og håber bare på det bedste!”
“Jeg glæder mig til at bruge mine 2500 Cashpoints, men jeg har endnu ikke besluttet mig for hvor jeg vil hen”
“Min drøm er dog at få lov til at sidde på jumpseat i et cockpit på en flyvetur”

InsideFlyer og Norwegian Rewards ønsker Johnny stort tillykke med gevinsten, og vi håber at han får en rigtig god rejse for pointene!

Vil du vide mere om hvordan man optjener Cashpoints? Så kig forbi Norwegian Rewards hjemmeside på dette link!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *