Rejse Deal: Sommertilbud på DAT’s nye rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

DAT er en ny spiller på ruten mellem Aalborg og københavn og der er nu i alt 4 flyselskaber, som kæmper om kunderne. For at vinde kunder starter de en sommerkampagne med priser helt ned til 249,- kroner per vej.

Det danske flyselskab DAT tilbyder i en sommerkampagne envejs billetter mellem Aalborg og København til bare 295,- DKK og studie/senior billetter til 249,- DKK.

Denne pris er gældende i perioden 1. juni til 31. august 2020.

Vi vil gøre det prisvenligt for folk at rejse henover sommeren. Vi har alle været bundet til hjemmet i så lang en periode under lock down, så vi vil gerne imødekomme genåbningen og gøre det muligt at besøge venner og familie i den anden side af landet. – Eller blot se nye sider af Danmark!

Vi er nye på ruten mellem Aalborg og København, så dette er også en god mulighed for os vise hvor højt vores sikkerheds og serviceniveau er, særligt for folk der ikke normalt ville vælge at flyve.

Jesper Rungholm, direktør af DAT

249,- DKK for studenter og senior DAT tilbyder ligeledes en særlig pris til studenter og senior.

Priseksempel på udrejse fra København til Aalborg
En fuld returbillet fra København til Aalborg på samme dag. Kun 590,- kroner er billet.

Normal pris på denne billet er 299,- DKK, men er over sommeren sat ned til 249,- DKK envejs mellem Aalborg og København.

De nedsatte priser er gældende over sommeren fra 1. juli til og med 31. august 2020.

Billetterne kan bookes på DAT’s hjemmeside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *