Marriott Bonvoy forærer statusnætter til medlemmerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu får medlemmer af Marriott Bonvoy endnu en grund til at foretrækker hoteller i Marriott konsortiet frem for konkurrenter. Alle med status får nemlig nogle gratis statusnætter.

Dette er et ganske godt træk, som er med til at sikre, at vi vælger at bo på et hotel, der er knyttet til Marriott Bonvoy næste gang, vi skal tage en overnatning.

Marriott giver alle medlemmer med status nogle ekstra statusnætter. Antallet er alene baseret på din status i 2020.

  • Medlemmer med sølv status får fem statusnætter
  • Medlemmer med guld status får 13 statsnætter
  • Medlemmer med platinum status får 25 statusnætter
  • Medlemmer med titanium status får 38 statusnætter
  • Medlemmer med ambassadør status får 50 statusnætter

Lidt baggrundsinformation

Medlemmer af de forskellige hotelprogrammer optjener status ud fra det antal nætter, de overnatter. Marriott kalder disse “elite nights”, som jeg har taget friheden til at oversætte til statusnætter. Somme tider har Marriott Bonvoy kampagner, hvor man optjener 2 statusnætter på en overnatning. Med 10 statusnætter har du opnået sølvstatus, 25 statusnætter giver guldstatus osv.

Når du har optjent 50 statusnætter på et år, så kan du vælge en gave. Det kan du også, når du når op på 75 statusnætter på et år.

Hvorfor har det betydning?

Marriott har allerede forlænget alle medlemmers status med endnu et år. Det betyder med andre ord, at den status, du har i 2020 automatisk vil bliver videreført til 2021. Men hvis du gerne vil optjene point til en højere status, så hjælper disse statusnætter. Har du eksempelvis sølvstatus, men gerne vil have guldstatus, så skal du have 25 statusnætter i løbet af 2020. Med den beskrevne godskrivning, vil du allerede have optjent 5 statusnætter – og skal blot have yderligere 20, for at få guldkortet.

Moxy Copenhagen Sydhavnen er også med i Marriott Bonvoy

Dertil kommer, at et vist antal statusnætter udløser en gave. Når du eksempelvis kommer op på 50 statusnætter kan du vælge mellem en række gaver så som: 5 opgraderingsbeviser til Suite, 5 statusnætter (som gør det letter for dig at komme op på næste niveau), at give et sølvkort til en ven eller forære 100 USD til velgørenhed. Jeg har titanum status og får derfor 38 statusnætter. Med blot 12 overnatninger i år, kan jeg få adgang til den gave, der udløses efter 50 statusnætter. Det kunne da godt få mig til at vælge Marriott frem for et andet hotel.

Marriott Bonvoy giver også livslang status. Hvis du skal have livslang guldstatus, er det et krav, at du har optjent mindst 400 statusnætter OG at du har haft mindst guldstatus i syv år. Derfor hjælper de ekstra statusnætter også med, når du skal nå op på de magiske 400.

Marriott Bonvoy får loyale kunder

Disse ekstra statusnætter er uden tvivl med til at skabe loyale kunder hos Marriott koncernen. Din status for 2021 er jo allerede sikret – men du vil måske vælge et hotel i Marriot Bonvoy frem for hoteller i andre programmer.

Forsidefoto: Marriott Warsaw.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *