Rejse Deal: Spar 777,- kroner på en billet med Swiss

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med at Swiss har fået de første nye fly af typen Boeing 777-300ER i januar måned i år, lancerer de nu en kampagne, hvor du kan spare helt op til 777,- kroner per billet.

Det er på rejser fra Danmark og til de destinationer, som Swiss lige nu bruger deres nyeste Boeing 777-300ER på. Disse destinationer er:

  • Hong Kong
  • Los Angeles
  • Bangkok
  • Miami
  • Singapore
  • Montreal
  • São Paulo
  • San Francisco

Du rejser primært via Zürich, som er en ganske fin lufthavn at være rejse igennem. Den er ikke for stor og der er ofte ikke særligt lange køer.

Det gode ved denne kampagne er at det gælder på både økonomi og Business Class. Derfor er der bestemt gode muligheder for at komme til at rejse med Swiss, som er et fuld service selskab og optjene gode bonuspoint til for eksempel EuroBonus.

For at få rabatten skal du bruge rabat koden FLYSWISS777DK. Den indtaster du i feltet “Redeem voucher” på betalingssiden sidst i bookingsprocessen. Du skal være opmærksom på at det skal være med Swiss fly og netop de Boeing 777-300ER ruter, som er nævnt ovenfor.

Du kan booke indtil den 30. august 2016 og rejserperioden er helt indtil den 30. december 2016.

Vi har kigget på et eksempel fra København til Los Angeles i november måned:

På betalingssiden skal du indtaste voucher koden "FLYSWISS777DK" og du får 777,- kroner i rabat.
På betalingssiden skal du indtaste voucher koden “FLYSWISS777DK” og du får 777,- kroner i rabat.

Med rabatten på de 777,- kroner kommer denne tur ned på godt 3.100,- kroner. Dette gør det til en ganske god pris for en rejse med et fuld service selskab, som er kendt for god service og har nu fået helt nye fly. Dette gør den samlede komfort bedre og du vil ankomme friskere til din destination.

Læs mere om Swiss og deres nye Boeing 777-300ER fly på dette link. På samme link kan du også søge og bestille dine billetter.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *