Swiss viser deres nyeste Boeing 777-300ER frem

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Swiss viser deres nyeste Boeing 777-300ER frem. Se i denne artikel den flotte kabine, samt hvor og hvornår de nye fly indsættes.

Swiss fik  deres første Boeing 777-300ER for et par dage siden og viser nu flere af detaljerne frem. Her på InsideFlyer ser vi frem til at prøve dette produkt. Kombinationen af den nye kabine og et nyt Boeing 777-300ER er en god giver et godt udgangspunkt. Det er samtidig starten på fornyelsen af deres langrute flåde og dermed afskaffelsen af deres efterhånden gamle Airbus A340-300 modeller.

Swiss vælger en indretning af kabinen med 3 klasser, som kan klare i alt 340 passagerer. Den består af:

  • 8 sæder på First Class
  • 62 sæder på Business Class
  • 270 sæder på Økonomi

Da det er en “ER” model (Extented Range), så kan Swiss med dette fly klare en distance på i alt 14.490 kilometer med en hastighed på op til 892 km/t.

First Class

First Class eller første klasse, er bestemt noget som er en oplevelse værd. Swiss har altid haft et godt rygte med deres produkt, og med den nye kabine er der bestemt noget at se frem til.

Swiss og deres nye First Class i Boeing 777-300ER
Swiss og deres nye First Class i Boeing 777-300ER

Du får et stort og meget privat sæde, hvis du rejser alene. Du har også et rigtig god mulighed for at sidde sammen med en rejsepartner. Du kan for eksempel side spise over for hinanden.

Skærmen er på 32 tommer, og med et stort udvalg af film og serier kommer du ikke til at kede dig. Der er desuden trådløst internet ombord således at der kan arbejdes under hele turen.

Sidder du ved vinduet har du hele 3 af vinduer. Der er elektroniske persienner, som styres ved hjælp af kontrolpanelet ved sædet.

Der er selvfølgelig mulighed for at en få en “rigtig seng”.

"Sengen" på First Class ombord på de nye Swiss Boeing 777-300ER
“Sengen” på First Class ombord på de nye Swiss Boeing 777-300ER

Business Class

Business Class kabinen ser også meget tiltrækkende ud. Der er masser af plads, og der er mulighed for at sidde alene eller sammen med en rejsepartner. Nogle af de sæder for single rejsende giver indtrykket af en “Tron Stol”.

This slideshow requires JavaScript.

Skærmen i Business Class er på 16 tommer med kabinens indretning har de fleste direkte adgang til gangen. Det er kun de rækker ved vinduet med 2 sæder, som ikke har dette. Disse sæder er så perfekte for to, som rejser sammen.

Økonomi

At rejse på økonomi er ikke altid det folk ser frem til. Men med denne lyse og stilrene kabine, kan være medvirkende til at gøre oplevelsen bedre.

Der er touch skærme til hvert sæde og rimelig med afsætningsplads.

This slideshow requires JavaScript.

Til trods for at kabinen layoutet er i en 3-4-3, så ser der ud til at være rimeligt med plads.

Et af de nye og meget spændende tiltag som Swiss tilbyder de rejsende i økonomi er en self service snack bar. Der kan du selv hente forfriskninger mellem serveringerne.

Swiss har i øjeblikket sammen med leverandøren Boeing følgende plan for hvornår og hvilke ruter deres nye Boeing 777-300ER fly skal bruges på (da flyet blev leveret fra Boeing for et par dage siden, kan denne plan sagtens rykke sig til at starte tidligere):

Oversigt over hvornår og hvilke ruter der skal serviceres af de nye Beoing 777-300ER fly.
Oversigt over hvornår og hvilke ruter der skal serviceres af de nye Beoing 777-300ER fly. (kilde: Swiss)

Se mere på den specielle side, som Swiss har lavet til lanceringen af deres første Boeing 777-300ER her.

Alle billederne i denne artikel er fra Swiss.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *