Rejse Deal: Tag til Florida med Norwegian for 2.130,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er i øjeblikket masser af gode tilbud på billige rejser til destinationer i USA. Denne rejse deal omhandler mulighed for at komme til Florida med Norwegian for 2.130,- kroner.

Rejsetidspunktet i denne rejse deal er tager udgangspunkt i januar 2017, hvor der er flere muligheder for at komme til Florida, nærmere bestemt Fort Lauderdale, som er den lufthavn Norwegian har valgt at flyve til i Florida:

InsideFlyer DK - Norwegian - Billigt til Florida i januar 2017
Et kig i Norwegians lavpriskalender afslører at der er ganske gode muligheder for at komme til Florida i januar 2017.

Der findes lignede priser fra november 2016 og frem til februar 2017. Så der er rig mulighed for at kommet billigt til Florida.

Vi kigger her igen på Norwegians hjemmeside, da denne giver en indbygget rabat grundet valutaforskellen. Billetten er præcist den samme som var den bestilt på den danske hjemmeside.

Vi gør opmærksom på at dette er den billigste billettype Norwegian har. Det betyder at ekstra bagage udover håndbagage koster ekstra. Der er desuden ikke noget mad/drikke inkluderet og du kan ikke selv bestemme, hvor du vil sidde. Dette bestemmer Norwegian for dig. Vil du have ekstra bagage, mad/drikke og sædevalg inkluderet, så koster det 500,- norske kroner per vej (det koster også 500,- danske kroner, så her vil du også spare penge på at bestille via deres norske side).

Et eksempel på en afrejse på en søndag i januar 2017 og hjem igen lørdagen efter ses herunder:

Eksempel på prisen på en returrejse i januar 2017 (pris fundet 28. maj - 2016).
Eksempel på prisen på en returrejse i januar 2017 (pris fundet 28. maj – 2016).

Prisen på de 2.662,- norske kroner får vi ved omregning til godt 2.130,- danske kroner. Denne kursfordel kan naturligvis ændre sig, så vil man være sikker skal man bestille med det samme.

Søg selv flere datoer og bestil her.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *