Rejseappen TripIt giver nu opdateret COVID-19 information

TripIt and Concur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et samarbejde mellem rejseappen TripIt og firmaet Riskline gør nu at du kan få 100% opdateret COVID-19 information direkte i appen. Det gør dine kommende rejser nemmere at administrerer på og under rejsen. Vi har set lidt på funktionerne i appen i denne artikel.

TripIt er en app vi på redaktionen har brugt længe. Også før at Concur opkøbte TripIt. Nu er appen blevet endnu bedre og relevant i den kommende genstart af rejseaktiviteterne. De har lavet et samarbejde med firmaet Riskline og kan nu levere tæt på realtidsdata om COVID-19 i de lande du skal rejse til eller via.

Læs mere: Få helt styr på risikoen ved at rejse med dette værktøj

Via appen kan du se hvilke krav der gælder og det er noget af den mest præcise samling af informationer vi har set. I en tid hvor det ændre sig fra uge til uge, så er det rart at have troværdig og opdateret data samlet et sted.

TripIt appen samler alle dine rejseaktviteter et sted og det er nemt at få et overblik.

Hent TripIt appen her og prøv det selv. Du kan hurtigt lave en “test rejse” og se hvordan det virker.

Selve måden at se det på i TripIt appen er visualiseret her:

Kig også på Riskline’s hjemmeside

Virksomheden Riskline lever som nævnt af at servicere om Travel Risk Intelligence til virksomheder, der har ansatte i udlandet eller hvor de har ansatte som rejser meget.

Her under COVID-19, så har de lavet et helt specielt setup for netop at sikre at du kan holde dig opdateret og kun skal kigge et sted. Der er både et gratis værktøj og så en betalt abbonnementsordning.

Der er et gratisk verdenskort tilgængeligt på Riskiline hjemmesiden

Riskline beskriver deres service som følgende:

Riskline yder risikovurderinger for hundredvis af destinationer verden rundt. Det er lande, territorier, regioner eller byer. Hele døgnet rundt monitorer Riskline verdens politiske kriser, udviklingen i trusselsbilledet og generel rejsenyheder. For særligt vigtige begivenheder udsendes en rejse alarm i løbet af få minuter, som følges op med løbende opdatering af situationen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *