Rejsebrev: Med en Boeing 747-8i til Mallorca

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa har grundet ekstra stor efterspørgsel indsat blandt andet en Boeing 747-8i og en Airbus A350 på deres ruter fra Frankfurt og Munchen til ferieøen Mallorca. Vi har her et rejsebrev fra en tur med en Boeing 747-8i.

Det er ikke helt normalt med at bruge langrutefly på det europæiske ruter. Men vi har det sidste års tid set dette oftere. For eksempel har SAS en Airbus A330 der en gang om ugen flyver mellem København og London.

Lufthansa har derimod en så stor efterspørgsel at de tidligere på sommeren meddelte at de ville indsætte flere afgange fra Frankfurt og Munchen til ferieøen Mallorca.

Følg med her og se nogle af billederne fra en tur til Mallorca i en af de få Queen of the Skies som flyver i Europa i øjeblikket.

Læg mærke til at enkelte havde fået sig en plads i netop First Class. Dog ikke solgt, men udvalgte Business Class rejsende som var blevet opgraderet.

Der var ganske god service på turen og Lufthansa gav også solbriller og mini Magnum is til alle passagerer.

Også SWISS havde et stort wide body fly på Mallorca. Så der er bestemt stor efterspørgsel på ferierejser til Mallorca.

Alle billederne er taget af André Jørgensen, som er læser og forummedlem på InsideFlyer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *