Rejsetip: Top of the Rock i New York

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et besøg i New York er efter min mening ikke komplet uden et besøg på Top of the Rock som er en del af Rockefeller Center. Udsigten fra observationsdækket på toppen af komplekset tager pusten fra de fleste!

Er du førstegangsbesøgende i New York er du måske tilbøjelig til, at søge mod Empire State Building, som også har et imponerende observationsdæk med en ligeledes imponerende udsigt. Bygningen er i sig selv også ikonisk. Jeg har besøgt både Empire State Bulding og Rockefeller Center flere gange og jeg synes at udsigten fra Top of the Rock er mindst ligeså god som fra Empire State og observartionsdækket er større og i to plan på Top of the Rock.

En anden fed ting ved Top of the Rock er, at du kan stå og kigge over på Empire State Building mod syd, lidt længere ude i horisonten kan du ane Frihedsgudinden og vender du dig mod nord, kigger du ud over den imponerende Central Park!

This slideshow requires JavaScript.

Under mit seneste besøg på Top of the Rock, blev oplevelsen krydret med et vaskeægte amerikansk frieri – what´s not to like!

Du kan med fordel købe et CityPASS New York City som bl.a. også giver adgang til Top of the Rock. Det kan være en god ide, at bestille/købe adgang til Top of the Rock i god tid før du rent faktisk vil derop. Særligt omkring solnedgang.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *