Strejke i Frankfurt Lufthavn tirsdag d. 15 januar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fagforeningen Verdi har krævet en omfattende strejke blandt sikkerhedspersonalet i Frankfurt Lufthavn mellem kl. 14:00 og 20:00 tirsdag den 15. januar 2019.

Som følge heraf, kan der forventes betydelige forsinkelser vedr. afgange til og fra Frankfurt Lufthavn. Nærmere oplysninger til Lufthansas passagerer er tilgængelig på Lufthansas hjemmeside. Passagerer med Lufthansa-fly, der afgår fra Frankfurt, kan allerede nu ændre deres afgang gratis til en dato mellem 11. og 20. januar 2019. Lufthansa offentliggøre alle aflysninger på deres hjemmeside søndag eftermiddag. (herefter er ombooking stadig muligt). Passagerer, der har indtastet deres kontaktinformation online, vil blive informeret om deres flystatus direkte.
Passagerer, der planlægger at starte deres rejse fra Frankfurt Lufthavn på tirsdag, bør derfor tage særligt hensyn til situationen. Ifølge lufthavnsoperatøren vil sikkerhedskontrollen uden for transitområdet ikke være bemandet. Derfor vil passagerer, som skal starte deres rejse i Frankfurt, ikke være i stand til at nå deres fly gennem hele strejken, da sikkerhedskontrollen er lukket ned. Lufthansa beder derfor disse gæster om ikke at tage til lufthavnen i løbet af perioden, men i stedet ombooke afgangen. Det er vigtigt at pointere, at passagerer der rejser i transit gennem lufthavnen (folk der skifter fly) ikke vil være berørt af strejken. Det er udelukkende passagerer der starter rejsen i lufthavnen.

Tirsdag kan altså blive rigtig træls for alle der skal igennem lufthavnen i Frankfurt – især for folk der starter rejsen i lufthavnen. Det er dog rigtig positivt at Lufthansa giver mulighed for, at billetter kan ombookes gratis.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *