Restriktionerne i den kollektive transport og krav om mundbind forlænges

Mundbind i fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det bliver ikke i næste uge at de kan slippe med at bruge mundbind når du flyver mellem landsdelene eller i Skandinavien. Restriktionerne forlænges.

Efter indstilling fra Epidemikommissionen og godkendelse i Epidemiudvalget forlænges de gældende coronarestriktioner på Transportministeriets område til og med den 31. januar 2022.

Det betyder, at følgende restriktioner forlænges til og med den 31. januar 2022.

  • Krav om mundbind eller visir i den kollektive trafik mv.
  • Krav om coronapas og mundbind eller visir for køreundervisning og køreprøver
  • Forbud mod indtagelse af alkohol i busser
  • Krav om coronapas i fjernbusser, InterCity-tog og InterCityLyn-tog (herunder de internationale tog til/fra Tyskland) og krav om siddepladser i fjernbusser

Det betyder at når der er krav om mundbind eller visir i den kollektive trafik, så gælder det også for danske indenrigsflyvninger.

Tidligere havde flyselskaberne ellers fjernet kravet, når der var tale om danske indenrigsflyvninger eller flyvninger i Skandinavien. Med forlængelsen, så går der altså længere tid før vi kommer tilbage til mere normale tilstande.

Hvis du vil læse de gældende regler i detaljer, så kan du finde dem her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *