Review: Bolero Executive Lounge Warszawa

Lounge Warszawa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Warszawa Chopin lufthavn har 4 lounger: Fantazja, Preludium, Polonez og Bolero. De er alle opkaldt efter et værk af den polske komponist Frédéric Chopin, der i øvrigt har lagt navn til lufthavnen.

Bolero er den eneste lounge, der ligger i Non Schengen området.

Passagerer fra Danmark, der mellemlander i Warszawa, før de rejser videre ud i verden, skal igennem paskontrollen og efter en kort gåtur, skal man ned i terminalens underetage, hvor der dels ligger en mellemstor tax-free butik og loungen.

Det er muligt at få adgang til loungen med:
• business class billet eller kort med status udstedt af flg. luftfartsselskaber: Aeroflot, Air Berlin, Air France, Air Serbia, Alitalia, Belavia, Czech Airlines, EL AL., Emirates, Finnair, KLM, SAS, Turkish Airlines, Qatar Airways og Ukraine Airlines
• kort udstedt af: Airport Angel, Casinos Poland, Citi Handlowy (SELECT og KORZYŚCI I PRZYWILEJE kort), Dragon Pass, Priority Pass, Lounge Club, Lounge Pass (voucher), Diners Club International, LoungeKey, og Dobry Start.
• Invitationer udstedt af: eTravel, Weco Travel og Airline Small Planet.

Andre passagerer kan lægge 130 PLN, hvilket svarer til knap 225 kroner.
Kilde: http://www.lotnisko-chopina.pl/en/executive-lounge.html#tab34

 

Bolero Executive Lounge – Indretning

Loungen er rimeligt moderne indrettet og da den er temmelig lille, får man overblik over alle faciliteter straks når man træder ind i lokalet. Men loungen bliver hurtig fyldt når Emirates har en afgang til Dubai med deres Boeing 777, så det kun er muligt at finde en siddeplads ved et bord, hvor der allerede sidder andre gæster. Og det er ikke muligt at få ro til at arbejde. Loungen har få siddepladser. Spiseområdet begrænser sig til en bar med høje stole. Der mangler desværre også stikdåser tæt ved sofaerne og lænestolene.

Loungen har et lille selvbetjeningsområde, hvor gæsterne kan finde drikkevarer og snacks. Hvis man er heldig, er loungens eneste brusekabine ledig. Først da jeg forlod loungen fik jeg øje på det lille business område med 3 siddepladser, som er placeret lige ved siden af receptionen.

bolero2
Business center, og område ved indgangen.

Ved frokosttid omkring 13-tiden var der ingen varme retter ud over en suppe. Tilsyneladende er udvalget meget begrænset og loungen tilbyder kun en ”Light-Catering”. Jeg fik indtryk af, at det stadig var muligt at forsyne sig med rundstykker og pålæg fra morgenmaden. I et køleskab var der portionsanrettede salater og yoghurt i bægre. Det eneste gode var det lille udvalg af deserter.

bolero3 bolero-4 bolero-5

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Overblik

Mad

Drikkevarer

Plads

Samlet indtryk

Generel Vurdering

Konklusion

Loungen er moderne men for lille til at kunne servicere gæsterne fra et større langdistance fly. Desuden er udvalget af snacks mangelfuldt og med gode muligheder for forbedring.

3.1

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *