Royal Jordanian gør comeback

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det bliver atter en mulighed hvis man skal til mellemøsten at flyve over Jordan, Royal Jordanian har netop annonceret at de genåbner ruten til København

Fra den 27 Marts bliver det atter muligt at sætte sig ombord på de sorte fly hos Royal jordanian fra København. Oneworld selskabet fra Jordan har fornylig annonceret at deres rute til København vil genåbne. Ruten vil genåbne med 3 ugentlige afgange på henholdsvis Tirsdag, Torsdag og Søndage. Selskabets Chief Commercial Officer Karime Makhlouf udtaler følgende:

Royal Jordanian er glad for at genoptage flyvningen København – Amman som er en vigtig rute for mange kunder, som ønsker at besøge venner og familie i Jordan og regionen. Vi er blevet opfordret til at vende tilbage. Turisterne er velkomne igen i Jordan, hvad enten det er religiøse rejser, økoturisme, kulturelle oplevelser, wellness eller eventyr i den smukke natur står rejsebureauerne klar til, at tilskynde endnu flere til at opleve Jordans vidundere.

Ruten mellem Amman og København blev sat på pause i marts 2020, som følge af coronarestriktioner rundt i verden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *