Fem romantiske hoteller til en rejse på Valentinsdag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nogle ville kalde det noget amerikansk kommercielt pladder. Andre ville kalde det for en god undskyldning for romantisk alenetid på et lækkert hotel under lunere himmelstrøg. Valentinsdag er lige om hjørnet, og Spies’ hoteleksperter har samlet deres romantiske favorithoteller og shortlistet fem populære bud til en rejse i forbindelse med Valentinsdag

De skal gerne ligge i romantiske omgivelser, ikke være for store, have en dejlig udsigt, topklasse service og være stort set fri for børn. Sådan beskriver Spies’ hoteleksperter de hoteller, man hos rejsearrangøren har håndplukket i kategorien ’Romantiske hoteller´ Romantiske hoteller – tid til forkælelse | Spies på rejsearrangørens hjemmeside.

Yurbban Passage Hotel & Spa Barcelona. Foto: Spies

I anledning af Valentinsdag i år har Spies så shortlistet fem med særlig X-faktor i romantik og beliggenhed i en tid, hvor rejselysten og bookingerne igen er på niveau med tiden inden corona.

  1. 9 Hotel Cesari, Rom
  2. Paradise Cove Boutique Hotel, Mauritius
  3. Yurbban Passage Hotel & Spa, Barcelona
  4. Kuredu Island Resort & Spa, Maldiverne
  5. Central Saint-Germain, Paris
Kuredu Island Resort & Spa, Maldiverne. Foto: SpiesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *